Recenze Černá Hora - Novinky CS | Kovotour.cz

Kovotour plus
Volejte Call Centrum
14 001
Cena hovoru dle ceníku vašeho operátora.
Po-Pá 8.00-21.00
So-Ne 9.00-21.00

Recenze Černá Hora

cerna-hora-kovotour-plus

 

RECENZE ČERNÁ HORA - 2018


Vážení,
prostřednictvím OPAVATOUR jsme absolvovali dovolenou v Černé Hoře – Budva v termínu 18.-25.8. t.r.. v hotelu Park. Byli jsme spokojeni a dovolujeme si upozornit na mimořádnou péči o zákazníky Vašeho delegáta p. Kubu, který byl velmi iniciativní a nápomocný v případě řešení případných požadavků, dotazů a přání. Jeho odbornost a přístup k řešení dovedu posoudit co by externí spolupracovník Opavatour, kdy jsem s Vaší CK absolvoval několik dovolených a Info-cest. Žádáme Vás, abyste jmenovanému vyslovil uznání za kladný přístup ve vztahu k zákazníkům Vaší CK.
S přátelským pozdravem Vladimír B. a Alenka T. – Opava.

Dobrý den,

dnes jsme se s manželkou vrátili ze zájezdu do Černé Hory, který jsme u Vaší cestovní kanceláře Kovotour Vaším prostřednictvím zakoupili. Jsme spokojeni. Obdivuji Vaši ochotu a vstřícnost při zajišťování této naší dovolené. Stejně tak se chovali i další zaměstnanci Vaší CK. Byli jsme velmi spokojeni s kvalitou ubytování blízko pláže, nabídkou dalších služeb a zejména se stravováním. V dobře zařízené jídelně Ada Bojana se vaří středoevropské menu včetně polévek a každý si vybere. Kvitovali jsme, že součástí menu bylo i pití. K obědu a večeři bývaly deserty ve formě ovoce, zeleniny, koláčů, zmrzliny, kompotů a podobně. I naši spolustolovníci a přátelé byli s kvalitou stravy, ale také přístupem a ochotou zaměstnanců kuchyně spokojeni. Přejeme Vám i Vašim spolupracovníkům hodně úspěchů v práci i v osobním životě. S přáním dobra a pokoje
Svatava a Karel K. - Prostějov PS: Na základě těchto zkušeností budeme vážně uvažovat o výběru naší příští dovolené v roce 2019 u Vaší CK.

Dobrý den,
po třech letech marného slaďování termínu dovolené jsme se s kamarádkou konečně dohodly a odletěly s Kovotourem do Černé Hory, hotel Park v Budvě. Odlet, doprava z letiště - organizace delegátů, ubytování v hotelu ve večerních hodinách, vše naprosto bez problémů. Stravování pestré. Hotel má naštěstí vlastní lehátka v borovicovém hájku kousek od moře, protože pláž je velmi zalidněná. Ale po malé procházce nebo lodí jsme se dostali na nádherné pláže. Delegát Jakub nám se vším pomohl. Po celou dobu pobytu musím jeho služby a přístup ke klientům jen chválit.
Děkuji za krásnou dovolenou Iva U.

Dobrý den,
prožili jsme s vaší CK Kovotour velice hezkou dovolenou v Černé Hoře ve Vile Aramenko - PONTA v termínu 22.6 až 1.7.2018. Služby, vč.přístupu delegátky byly perfektní. Obvlášť stravování přímo ve vile bylo po stránce kvality i pestrosti velice dobré. Dostatek čerstvého ovoce a salátů nás potěšilo. Rádi doporučíme Vaši CK i destinaci svým přátelům a známým. S pozdravem
Jiří V.

Dobrý den,
dovolte mi srdečně poděkovat za úžasnou dovolenou, kterou jsme vyřídili u Vaší společnosti pro naše rodiče s programem Šlágr. Opravdu tradici a jménu Kovotour PLUS bylo plně dostáno. Rodiče i přes své velké obavy ze své první letecké dovolené u moře byly nadšeni a s potěšením konstatuji, že již nyní vybíráme další termín jejich dovolené. Velký respekt před Vašim rozhodnutím věnovat se právě seniorům a zabezpečením spojených s realizací jejich dovolených. Děkujeme celému týmu lidí, kteří profesionálně jednají v rámci organizačního zajištění dovolených a samozřejmě interpretům ze Šlágru. Přeji mnoho stejně spokojených zákazníků a pohodové letní prázdniny.
Ing. Jana V.

Dobrý den,
rádi by jsme touto cestou chtěli poděkovat zaměstnancům CK Kovotour Plus za bezva dovolenou v Černé Hoře letos v červnu. V této destinaci, konkr. Vila Armenko v Buljarici, jsme byli vůbec poprvé a musíme přiznat, že jsme byli velice mile překvapeni krásou přírody, okolních pláží, kvalitou ubytování i poskytnuté polopenze a služeb spomínaného zařízení. Dokonce tak, že jsme se rozhodli, dovolenou v Černé Hoře zopakovat.
Děkujeme, s pozdravem
Ondrej a Jana R.

Dobrý den,
vrátili jsme se z dovolené z Černé Hory-Vila Armenko. Stravování vynikající. Děkujeme
Věra K.

RECENZE ČERNÁ HORA - 2017

Dobrý den, 

chtěla bych všem, co se děsí pobytu v hotelu Olympic (viz některé recenze), sdělit že obavy jsou zbytečné. Je pravdou, že hotel je starší, částečně zrekonstruovaný, vybavení pokojů z dob Tita, ale všude čisto. Každý den uklizeno, čisté ručníky, personál ochotný a velmi vstřícný. Veškeré závady a požadavky byly řešeny nejpozději do následujícího dne. Jídlo chutné, výběr byl dostatečný, minimálně tři druhy masa, ryby, zelenina čerstvá i tepelně upravená, přílohy-brambory, hranolky, kaše, rýže, těstoviny. Všeho dostatek, průběžně doplňováno. Pokud nejste velmi náročný klient, budete spokojeni. Je to prostě Černá Hora. Pláž písečná-černý jemný písek,v odpoledních hodinách bylo větrno a písek byl všude, ale vzhledem k tomu že je léčivý tak žádný problém. Lehátka na pláží (2 lehátka + jeden slunečník) za poplatek 4 Eura na den při zakoupení v recepci hotelu, na pláži dražší. Moře čisté, pozvolný vstup, pro plavce až moc. Hlavně bych chtěla velmi poděkovat paní delegátce Marii za lidský přístup a profi řešení všech požadavků. Díky. Do Černé Hory se rádi vrátíme.
Eliška V. - Karlovy Vary, 17.6. - 24.6.2017

RECENZE ČERNÁ HORA - 2016


Dobrý den,
V minulém týdnu jsem, spolu s manželkou, trávil tzv. Šlágr dovolenou v Černé Hoře. Konkrétně v Sutomore - hotelu Korali. Celkově hodnotím dovolenou jako nadprůměrnou. Co tam však máte na špičkové úrovni - jsou služby, které tamním klientům poskytuje tým delegátů či animátorek. Procestovali jsme celou Evropu, část Severní Ameriky, Kanady, Ruska i Severní Afriky - minimálně z poloviny s různými cestovními kancelářemi. Takže máme s čím srovnávat. Práci slečen Ivany, Veroniky i mládence Honzy /jejich příjmení jsem si nezapamatoval/ hodnotím hodně vysoko, ale to co pro klienty vykonává paní Marie Galíková mne opravňuje ohodnotit ji prvým místem ze všech delegátů, se kterými jsem byl kdy v kontaktu. Její celodenní služba, ochota, důslednost, poskytované rady i zkušenosti vám i klientům vytvářejí bezkonkurenční přidanou hodnotu. Tlumočte prosím poděkování těm mladým, usměvavým lidem. A zejména pak, vždy připravené poradit či pomoci, paní Marii Galíkové. A nemluvím jen za nás dva. Neboť vím, že obdobný názor má řada klientů s kterými jsme se tam setkali. I jejich laskavá starostlivost, spolu s dalšími vlivy, v nás vyvolala rozhodnutí, si tamní pobyt v příštím roce zopakovat. A to se, v našem případě, nestalo nikdy.
S pozdravem JUDr. Josef S.

Dobrý den,
v termínu 3.-10.9.2016 jsme navštívili Černou Horu, Sutomore, vilu Izvor. Byli jsme spokojeni, všude bylo čisto, nádherná jídelna, ochotný personál. Pláž je pěkná, ale vzhledem k tomu, že vila nemá svoji, museli jsme denně hledat místečko na pláži veřejné. Ze všeho chci ale nejvíc vychválit delegáta p. Jana Řezníčka. Ochotný, milý, vyřeší v klidu každý problém. S takovými delegáty je radost někam vycestovat. Ještě jednou díky.
Manželé H.

Dobrý den,
měli jsme od vás dovolenou na Černé Hoře, hotel El Mar Club, Utjeha Kruče, Barská riviéra a touto cestou bychom chtěli vyjádřit poděkování vaší delegátce paní Heleně. Velmi dobře se o nás starala a byla velmi ochotná.
S pozdravem Ing. Iveta K. a Ing. Jan K.

Vážení,
v letošní sezoně jsme opět využili služeb Vaší CK Kovotour plus s.r.o. a udělali jsme dobře. Musím říci, že jsme byli spokojeni vstřícným přístupem zaměstnanců Vaší CK (hlavně paní Stehlíkové) a službami delegátů v destinaci jsme s manželem v letošním roce byli velmi spokojeni. Hotel Savojo v Černé Hoře, v destinaci Buljarica byl opravdu správnou volbou. Čistota, služby, ochota delegátů Markéty a Lukáše, k tomu krásné čisté moře a nádherná okolní příroda...letošní dovolenou jsme si opravdu užili! Rádi bychom se tam vrátili i v příštím roce.
Dovolená byla moc pěkná. H., Chomutov

Dobrý den,
s manželem jsme se zúčastnili této pobytovky v hotelu Korali v Sutomori a musím Vám říct, že jsme byli velice mile překvapeni, všechno šlo podle "lainy" a odpoledne jsme se už koupali v teplém moři. Byla to pro nás dovolená po deseti letech (kvůli nemoci jsme nemohli nikam daleko jezdit) a opravdu jsme si ji "prožili suprově". Patří Vám všem chvála a dík, i děvčatům a paní Marušce (s pejskem), které nás každý den doprovázely a zařizovaly vše co jsme potřebovali. Dokonce i jídlo nebylo zlé, nám vyhovovalo, i když někteří lidé remcali. Fajn bylo, že jsme mohli chodit v plavkách k vodě a pak si sednout na pitíčko, doplnit tekutiny a opět jít do vody. Manželovi se líbil i výlet po jezeře. Jsme rádi, za tak hezkou dovolenou a těšíme se, že se tam opět snad jednou znovu podíváme.
B., Brno

Vážení,
Děkujeme tímto způsobem za bezvadný pobytový zájezd do Sutomore v termínu 24.6. - 3.7. do hotelu Korali. Velkou zásluhu na bezproblémovém průběhu měla Vaše na pohled již starší delegátka Maruška (příjmení neznáme). Je to dáma velice ochotná, příjemná a znalá místních poměrů a prosíme vyřiďte jí dodatečně náš dík. Věříme, že si zájezd za rok opět zopakujeme.
L., Prachatice

Dobrý den,
paní delegátka nám dala Váš kontakt se slovy, že jste rád za zpětnou vazbu svých klientů. Plním tedy její přání a posílám krátkou rekapitulaci. S Kovotourem jsme letos letěli úplně poprvé a hlavně kvůli bezpečnosti jsme zvolil Evropskou lokaci - Černou horu. Zájezd jsme objednali jako ULM jen pár hodin před odletem a už samotný proces objednávky dával tušit, že s organizací problém nebude. Doslova za pár minut jsem na mailu měl potvrzený zájezd a nezbylo, než se rychle sbalit a vyrazit na letiště. Autobusem jsme se vydali do Ada Bojany a čekal nás šok - velmi příjemný. Pláže prázdné, upravené... až se tomu nechtělo věřit. Hned po příjezdu se nás ujala paní delegátka Bohunka, která nás v rychlosti zasvětila do toho nejnutnějšího s tím, že informacemi nás zahltí až večer. Na večerní schůzce nám podala spoustu užitečných informací a najednou už jsme si připadali jako "domácí" a ne jako čerstvě ubytovaní turisté. Její služby jsme využili mnohokrát - při výletech, ale i při konzultaci jak postupovat v případě zrušeného výletu. Mohu říct, že byla to skvělá, lidská a velice ochotná paní na správném místě. Více takových... Od ubytování v Černé hoře jsme velké očekávání neměli. Vše ale bylo čisté, funkční, denně uklizené a nakonec i v tomhle ohledu příjemné překvapení. Závěrem bych už jen chtěl poděkovat Kovotouru za nádhernou, klidnou a perfektně zorganizovanou dovolenou. Příští rok budeme Vaše nabídky určitě projíždět jako první.
S pozdravem,Martin R., Domoradovice, okres Opava

Dobrý den pane Kostko,
zúčastnili jsme se zájezdu do hotelu Korali v Černé Hoře, ve dnech 16.7.-23.7.2016.Hotel Korali je jednoduše zařízený, ale vzhledem k tomu, že jsme jeli k moři, bylo to dostačující. Nahlásili jsme paní delegátce, že máme ucpaný odpad v koupelně a do půl hodinky to bylo opraveno. Někteří klienti si stěžovali, že je malý výběr jídla, ale na otázku, co by si ještě dali, nedokázali odpovědět. Pro nás byl výběr dostačující, syn trpí různými potravinovými alergiemi, ale i tak jsme mu bez problémů vybrali a všechno jídlo bylo velmi chutné! Všichni z kuchyně neustále běhali a všechno doplňovali, všeho bylo dost. A paní delegátka, to byla kapitola sama pro sebe. Nikde jsme nezažili, že by paní delegátka byla neustále přítomna v hotelu a neustále řešila přání a potřeby klientů. Paní delegátka Maruška byla skvělá, poradila i co se týká soukromých výletů klientů, zařídila co mohla. Tím spíše je nám líto, jak se někteří klienti chovali, měli problém pořád se vším, a i když se snažila jim vyjít vstříc, stejně jim to bylo málo. Vím, že práce s lidmi je velmi nevděčná, tím spíše bychom celý Váš tým chtěli za Vaši práci pochválit, Černá Hora je krásná, hotel dostačující, pláž blízko, čistá, Černohorci byli velmi milí, jak v recepci, baru i v jídelně, delegátka Maruška na jedničku a moc hvězdiček, holky animátorky super, staraly se o zábavu dětí i dospělých. Takže děkujeme za Vaši práci a těšíme se do Ćerné Hory i příští rok.
H.

Dobrý den,
ve dnech 9. 7.- 16. 7. 2016 jsem se i s dětmi účastnila pobytu v Černé Hoře v hotelu Olympic. Chtěla bych velmi poděkovat paní delegátce Darině Říhové, která byla po celý pobyt neustále k dispozici, ochotně pomohla a dobře poradila při výběru a realizaci výletů. Je poznat, že ji tato práce naplňuje a baví. K moři jezdíme často, ale s takto profesionálním přístupem delegáta jsme se ještě nesetkali.
S přátelským pozdravem Dita P. s rodinou.

Dobrý den,
vrátili jsme se 25.6.2016 z Černé Hory-Ulcinj, hotel Olympic. Rádi bychom poděkovali cestovní kanceláři Kovotour Plus za úžasnou dovolenou. Především bychom chtěli poděkovat p. řediteli Petru Kostkovi za profesionální služby, perfektní starost o klienty a úžasně připravený výlet na Boka Kotorská. Přejeme mu hodně zdraví v osobním životě a v pracovním hodně úspěchu. Poděkování patří i průvodci p. Milošovi, který nás doprovázel na výletě Boka Kotorská. Opravdu můžu říct, že to byl průvodce z velkým P. Jsme velice okouzlení z profesionálního výkladu. Pán Miloš měl milé chování a neskutečnou škálu zážitků, které nám vyprávěl a bavil tím opravdu každého.
S pozdravem Josef a Jana Z.

Dobrý den,
chtěla bych poděkovat všem, kteří se postarali o to, aby náš zájezd byl tak úžasný, a tak se povedl. Byli jsme ubytováni v hotelu Bellevue v Ulcinj. Služby delegáta byly bezvadné, nic nebyl problém a každé naše přání bylo rychle splněno a problém vyřešen. Zapojovali jsme se i do animačních programů a jako sportovní třída jsme oceňovali především ty sportovní. Naše poděkování patří i řidičům za bezpečnou a příjemnou jízdu. Ještě jednou děkuji a ráda všem doporučím jak destinaci, tak služby vaší cestovní kanceláře.
S pozdravem a přáním hezkého dne Renáta Š., za třídu 9.S a pedagogy

RECENZE ČERNÁ HORA - 2015


Dobrý den,
v neděli jsme se vrátili z dovolené v Sutomore v Černé Hoře, kterou jsme navštívili po třetí (pokaždé jiná místo) a opět jsme se nezklamali. Dovolená úžasná, personál super ochota všude. Také jsme chtěli poděkovat paní MARUŠCE, i přes její věk je to žena plná ochoty, úsměvu, krásného vyprávění a její znalosti. Také Verunka a Tomáš suprový mladí lidé, ale to už jistě víte, patří jim velké děkuji a také osádce řidičů. Po celou dobu dovolené bylo krásně. Návštěva Albánie, tou nás provázel p. Miloš, byl nezapomenutelný zážitek. Opět jsme se nezklamali, že jezdíme s vaší cestovní kanceláří, pro kterou je pocit a radost na prvním místě.
Děkujeme. Manželé Blanka a Josef V. - Most

Dobrý den,
Vrátili jsme se z koupeného zájezdu v Ulcinu od Vaší CK. Byli jsme spokojeni. Pěkné počasí, jídlo velmi dobré, moře super. Paní delegátka Darina moc prima. Také velké díky panu doktorovi za uzdravení mého manžela. Bohužel ze zdravotních důvodů jsme absolvovali jsme pouze jeden výlet, ale i tak byl moc fajn.
Děkujeme za vše dobré. Srdečně zdraví T.

Dobrý den,
chceme se připojit k dlouhé řadě obdivovatelů paní delegátky Marie Galíkové z hotelu Korali v Sutomore. Vyjadřujeme jí velké díky a uznání za znalosti, ochotu, starostlivost. Myslím, že máte opravdovou profesionálku, které je třeba si vážit.
Zdraví K.

Dobrý den,
V termínu 15.8. – 22.8.2015 jsme se zúčastnili zájezdu s Vaší CK v Černé Hoře (Buljarica, hotel Savojo Club) a rádi bychom touto cestou poděkovali Vašim delegátům, kteří se tam o nás starali. Byli to studenti VŠ Markéta a Lukáš a oba jsme se manželem shodli, že to byli za celý život asi nejlepší delegáti, které jsme měli. Všechny drobné problémy se řešily hned, ochotně nám poradili při našich cestách a věnovali se všem k naprosté spokojenosti. V podstatě od příletu až po odlet jsme nemuseli mít špatný pocit, že něco nevíme, informace na nástěnce byly stále aktuální a delegáti neměli problém ani s řešením přes mobil – pokud to bylo nutné.
Přesto, že jsme v těchto končinách byli už víckrát, tak se nám tam i díky Vašim delegátům velmi líbilo a rádi pojedeme s Vaší CK i v dalších letech. Přejeme Vám hodně spokojených turistů a prosíme o vyřízení našeho poděkování.
S pozdravem Soňa a Petr F.

Dobrý den,
chceme se připojit k dlouhé řadě obdivovatelů paní delegátky Marie z hotelu Korali v Sutomore. Vyjadřujeme jí velké díky a uznání za znalosti, ochotu, starostlivost. Myslím, že máte opravdovou profesionálku, které je třeba si vážit.
Zdraví K.

Dobrý den,
Chci velmi poděkovat řadě delegátů CK Kovotour Plus za úžasný přístup ke klientům, za ochotu, úsměvy a snahu vyhovět. Pomohli mi najít a vrátit milovanou bundu ze zájezdu do Monte Negro na přelomu června a července do komplexu hotelu Korali, ráda bych aby se poděkování objevilo někde na stránkách, ale nejsem připojena na fcb se srdečným pozdravem a díky i centrále ve Vodičkově ulici, kde nakonec bunda skončila a asi jejich zásluhou, nevím jak víc vyjádřit spokojenost se službami.
Alena J. - Úvaly

Dobrý den,
ve dnech 12. - 19.8.2015 jsme se zúčastnily s Vaší cestovní kanceláří zájezdu do Černé Hory - Buljarica, hotel Savojo Club. Rády bychom touto cestou poděkovaly Markétce a Lukášovi za velmi příjemné a ochotné jednání, flexibilitu a profesionální informovanost a trpělivost. Strávily jsme velmi příjemnou dovolenou a určitě zájezd doporučíme dalším známým.
Hezký den přeje Alena M., Helena Ž.

Dobrý den,
chtěly bychom udělit pochvalu na Vaší delegátku v hotelu Korali v Černé hoře paní Marušku. Je to náš vzor, jak si představujeme delegátku, zvláště její ochotu pomoci a má o všem přehled. Takových poctivých delegátů je už dnes málo. Moc si vážíme jejího přístupu k lidem. Lepší delegátku jste si už nemohli vybrat. Byly jsme s ní velice spokojeni. S pozdravem Helena Schneidrová s dcerou.
Také chceme udělit pochvalu Vašemu delegátovi Lukášovi, který je v hotelu Savojo v Černé hoře. Vzorně se o nás postaral cestou z letiště Podgorica i zpět. A moc nám pomohl s našimi problémy.
S pozdravem Helena S. s dcerou.

Dobrý den,
cestovaly jsme na přelomu června a července s vaší cestovní kanceláří na dovolenou v Černé Hoře, hotelu Korali. Chceme vám jenom sdělit, že jsme byly s pobytem maximálně spokojené. Jak s ubytováním v hotelu, který je sice starší ale opečovávaný a neustále uklízený. Se stravováním jsme byly také spokojené. O krásné přírodě a prostředí není nutné se vůbec zmiňovat. Ale proč vám píšeme, je delegátka vaší cestovní kanceláře, paní Maruška. Byly jsme již na dovolené s několika cestovkami, ale žádná se nemůže pochlubit tak báječnou delegátkou. Nejenže znala vše o Černé Hoře a dala nám spoustu informací, ale byla nápomocna i praktickými radami a v případě potřeby zařizovala turistům různé požadavky. Stará se o turisty jako o vlastní děti. S takovým nasazením delegátky jsme se ještě nesetkaly. Paní Maruška byla k dispozici a ochotna pomoci po celý den - od rána až do večera. S jinými cestovkami se delegátka objevila v nejlepším případě dvakrát za dobu pobytu. Musíme také zmínit průvodce pana Miloše, který nás provázel na celodenním výletu do Kotoru. Celou cestu se nám maximálně věnoval a zajímavým způsobem zásoboval informacemi.

Chceme poděkovat za krásnou dovolenou, a hlavně paní Marušce, která se o ní značně zasloužila.

S pozdravem
Stanislava K.
Taťjana M.

Dobrý den,
po krásné dovolené v Savojo musíme ocenit systém Kovotouru v poskytování služeb delegátů. Od příletu na letiště, přes organizované výlety, až po odlet se o nás stále někdo staral. Poděkování patří i Markétě a Lukášovi v Buljarici za vstřícnost a pracovitost. Nic pro ně není problém a dávají klientům pocit, že jsou tam skutečně pro ně. Kromě nádherné Černé Hory to bylo další velké plus naší dovolené a víme, že jiných cestovek to není zdaleka běžné.

S pozdravem K.

Dobrý den,
koupili jsme si od Kovotour plus zájezd do Černé Hory do Sutomore hotel Korali. Ještě nikdy jsme se nesetkali s tak skvělou delegátkou. Byla neustále k dispozici, vždy ochotná a všechno byla schopna zařídit. Nám například zařídila půjčení auta. Poradila možné pláže i parkování. Prostě byla schopná vždy poradit, pomoci. Perfektně ovládala místní jazyk. Proto jsem se rozhodl Vám napsat a ocenit její působení v hotelu Korali. Její celé jméno neznám, ale říkali jsme ji "Maruška".

S pozdravem Ing. Miloš K., Hradec Králové

Dobrý den,
děkuji za sebe a dceru za zájezd ve vile Maja Lida. Bylo fajn, paní delegátka Helena se o nás postarala a Mio byl super. Ještě jednou díky.

Dušan F.

Dobrý den,
jmenuji se Hana G. a ráda bych se s Vámi podělila o své postřehy z dovolené v Černé Hoře konané od 12.6 do 21.6.2015. Zájezd jsem si zakoupila v Jindřichově Hradci, v CA Daňková. S paní Daňkovou jezdím na dovolenou již bezmála 10 let. Její organizace je vždy dokonalá a bezchybná. Nejinak tomu bylo i letos. Pobyt neměl chybu, ať to byli páni řidiči, čistota v hotelu i u moře, útulné bydlení, dobré jídlo, pro děti překrásné animační programy, večer s panem Uzlem, krásné výlety.......Nic není bez chyb, ale tato dovolená byla jednou z mých nejkrásnějších. Na dovolenou jezdím několikrát do roka, tak si troufám říct, že mohu a mám co srovnávat. Vaši animátoři Honza a Bára byli úžasní. Protože jsme byly tři maminky s dětmi, tak jsme toto milé rozptýlení pro děti přivítali s díky. Pokud smím, velice a upřímně Vám děkuji za krásně prožité dny.

Ještě jednou veliké díky.Vám ať se daří a doufám,že ještě budu moci někdy využít Vašich služeb.

Hanka G.

Dobrý den,
17.června 2015 jsem se vrátila z dovolené v Černé Hoře oblast Sutomore hotel Korali, byli s dovolenou v Sutomore moc spokojeni. Chtěla bych touto cestou poděkovat delegátce Marii, která se o nás starala nad rámec svých povinností. Dělala vše pro to, aby se nám v destinaci líbilo. Prosím vyřiďte jí od nás poděkování a pokud je to možné, předejte jí trochu nepovedenou fotku v příloze.

S poděkováním Eva T.

Dobrý den,
včera jsme se vrátili z dovolené v Sutomore v hotelu Korali a dovolená neměla chybu, snad jen mohla být trchu teplejší voda, ale jinak všechno báječné. Doprava v pohodě, vhotelu vše pěkné a co hlavně velice dobře připravené jídlo, moc nám chutnalo, mají tam určitě dobrého kuchaře. A co na všem bylo úplně nejlepší byla paní delegátka Maruška, která všem vyhověla, poradila, po celý den se věnovala hostům a hlavně měla krásný přístup a humor. S takovou delegátkou jsme se ještě nesetkali, važte si jí, jezdíme každý rok a tak máme srovnání. Takže závěrem za tu změnu děkujeme.

Rodiny Č. a S.

Dobrý večer,
v sobotu jsme se vrátili z Černé Hory, z dovolené v hotelu Savojo. Byli jsme velmi spokojeni s Vašimi službami, dovolená se vydařila a líbilo se nám. Strava byla bohatá a ubytování leč malé, tak pěkné, čisté. Velkou pochvalu si zaslouží vaši delegáti Markéta a Lukáš. Je vidět, že je práce baví, jsou ochotní a milí, vždy vstřícní. Starají se o děti i starší generaci. Počasí bylo také na jedničku, tak zas příští rok... Ještě jednou děkujeme.

Hezký večer manželé B. - Pacov

Vážené vedení CK Kovotour Plus,
vašich služeb jsme využili poprvé. Četli jsme ale dobré recenze na organizaci zájezdů, doplňkové služby, delegáty i animátory. A to všechno se nám v průběhu dovolené potvrdilo. Takže děkujeme za příjemně prožitý týden. Hotel Korali - Sutomore 30.6.2015

Manželé D. z Břeclavi

Dobrý den.
Právě jsme se vrátili z dovolené v Černé hoře, Sutomore, hotel Korali od 27.6. do 4.7.2015 Senioři 55+. S celou dovolenou jsme mimořádně spokojeni, pokoje dobré, pokojské milé, jídlo velice chutné . Velkým plus pro vaší CK jsou delegáti, kteří tam působí a to Verča a Tom, svoje úkoly plní s přehledem, úsměvem a dobrou náladou. Ovšem paní Maruška, která je velice ochotná se podělit o své dlouholeté zkušenosti, je prostě k neuvěření. Co ta paní stihne, to tedy klobouk dolů. Přivítat nově příchozí, věnovat se stávajícím , zajišťovat výlety , poradit, odpovídat na dotazy atd. Máte v ní opravdu poklad. Jsme velice rádi, že jsme cestovali s vaší CK , zájezd jsme zakoupili v pobočce v Olomouci, kde se nám také věnovali.

Přejeme hezký den

Koldovi


K rukám jednatele společnosti Kovotour Plus s.r.o.

Vážený pane jednateli,
se společností Kovotour Plus jsme byli na hezké dovolené 55+. Zájezd jsme si zakoupili v pobočce MT Tour Hradec Králové. Změnu destinace Budva - hotel Regina na Sutomore v hotelu Korali jsme přijali bez připomínek. Můžeme říci, že jsme byli se vším spokojeni. Až budete provádět závěrečné roční hodnocení, tak bychom byli rádi, kdyby byla oceněna práce delegátky Marii, která se o nás dobře starala a rovněž sympatických animátorů Tomáše a Veroniky. Velice decentně dokázali náš pobyt zpříjemnit. Se stejným názorem se ztotožňují i naši spolustolovníci manželé Š. od Plzně.

S pozdravem

Jiří a Miluše H.

Dobrý den,
vrátila jsem se v neděli z dovolené v Černé Hoře, Bar.
Chtěla bych poděkovat všem delegátům a vám je pochválit. Profesionální práce. Zaměstnáváte lidi na svém místě, všichni pracovali na jedničku.
Delegátům i průvodcům záleželo na naší spokojenosti, vždy byli připraveni pomoci a poradit. Informace byly podávány včas a přesně.
Speciálně bych vyzdvihla průvodce pana Miloše na výletu MONTENEGRO TOUR, kde nás opravdu důkladně provedl celým výletem. Kořením byl jeho vtip, vstřícnost a ochota.
Také paní ( tuším Marta?) doprovázející nás výletem na lodi po Skadarském jezeře byla velice milá, vstřícná, upozorňovala nás na drobnosti nad rámec své práce.
Hotel Princess byl neskutečně krásný, nádherný výhled z terasy na moře, výborné jídlo, velmi ochotný personál, bazén, wellnes, opravdu skvělé zázemí k odpočinku. Hotel budu jistě doporučovat.
Děkuji za krásnou dovolenou a jste pro mě cestovní kancelář „number one“.
Vždy jsem jezdila na dovolené „na vlastní pěst“, ale teď už budu nejspíše pouze s vámi.
Hezký den a brzy zase na nějaké dovolené

Jindřiška Z.


Dobrý den,
ve středu jsem se vrátila z dovolené, kterou jsem se svojí neteří strávila v hotelu Korali v Černé Hoře.
Chtěla bych vaší CK poděkovat za úžasnou dovolenou. Od vyřízení objednávky přes všechny služby od odletu až k příletu bylo vše na jedničku.Svoji zásluhu na tom má určitě i umístění hotelu u moře, krásná krajina i to, že jsme měly štěstí na počasí. Největší výhrou ale pro CK jsou dobří animátoři a delegátka. Tomáš a Markéta byli výborní, ale vaše delegátka paní Maruška Galíková by za svoji práci zasloužila metál. O každého se velmi dobře starala. Její místní znalosti a jazykové vybavení je pro jak pro CK, tak hlavně pro nás ohromnou výhodou. Měla velký zájem o to, abychom blíže poznali tuto nádhernou zemi. Podařilo se jí přesvědčit mě, že zvládnu i celodenní výlety a musím se pochlubit, že jsem do ní dostala diplom jako "Zdatná jadranská turistka" - a to je mi 69 let. U recep ce byla často i mimo určené hodiny, takže byla možnost se ji zeptat kdykoliv na cokoliv. Přeji vaší CK více takových zaměstnanců, všem pevné zdraví a hodně spokojených bezproblémových klientu. Určitě příští rok pojedu zase s vaší CK.

Bohuslava D.

Dobrý den,
touto cestou chci poděkovat za maximálně vřelé jednání ze strany mladé paní nebo slečny Zuzany Fikačkové. V Ne jsem se na ni obrátila se žádostí a cenovou nabídku na zájezd do Černé Hory. Dočkali jsme se rychlého jednání a i když jsem měla spoustu dotázů, vždy se mi dostalo milé odpovědi. Po dlouhém zvážení jsme se rozhodli Vaší nabídky nevyužít, ale přesto chci poděkovat a vyjádřit nadšení za milé jednání.

Děkuji
s pozdravem
Petra O.


RECENZE ČERNÁ HORA - 2014



Sice opožděně,ale přeci jen bychom rádi poděkovali a ocenili perfektní práci delegáta p. Jana Žily,
to samé animátorek p. Vlaďky Dohnalové a slečny Klárky za příjemně strávenou dovolenou v Černé Hoře - Budvě,Vily Park v termínu 15.08.-24.08. 2014. Černá Hora,resp. Budva nás celou rodinu doslova nadchla,hlavně čístota moře, perfektní úklidový servis ve Vila Park/každý den slečna uklízela/,výborná místní kuchyně a personál s jedinečným Černohorcem "Goťákem" tuším Goranem a samozřejmě ochotou a dobrou prací výše zmiňovaných delegátů,animátorů.Prosili bychom Vás, abyste jim všem tímto poděkovali za vzornou práci. A nesmím zapomenout a poděkovat také všem řidičů m,kteří s velkou ochotou,přístupem a vystupováním přispěli k příjemně strávené dovolené,dlouho jsme toto neviděli.Děkujeme a přejeme hezký den a mnoho ůspěchů i v roce 2015.

Jiří,Kateřina,Dan a David Samcovi.
Třeboň


Vážení přátelé,
děkujeme za zajištění krásného zájezdu do Ady Bojany. Vše proběhlo k naší úplné spokojenosti, je to nádherné místo na odpočinek. Delegát p. Jan Veselý se o nás staral dobře. Děkujeme zejména průvodkyni „pani Janě“ (příjmení nevíme), která nás doprovázela na poznávacím výletě „ MONTENEGRO“.
Uvažujeme, že si příští rok tento příjemný zážitek zopakujeme.

Děkuji a přeji hezký den
Ladislav G., Pardubice


Dobrý den paní Kapicová,
tak jsme se šťastně vrátili z dovolené v Černé Hoře, hotel Savojo, termín od 20. do 27. září a musím Vám s radostí oznámit, že jsme prožili úžasnou dovolenou se vším všudy a jako velice spokojeni klienti vaší CK jsme tou nejlepší reklamou.

Děkujeme vám a přejeme krásné dny!

S pozdravem manželé Vocedálkovi.


Dobrý den,
chtěli bychom Vám poděkovat za příjemně strávenou dovolenou s vaší cestovní kanceláři v Černé hoře ve městě Ulcinj na Velké plaži v komplexu Bellevue ve dnech 19.9 - 28.9.2014 Chtěli bychom poděkovat delegátce Vaší společnosti Veronice Flodrové, která se starala o příjemný a bezproblémový pobyt a snažila se udělat vše pro maximální pohodli a dále technickému průvodci Janu Řezničkovi který se snažil co nejlépe zpříjemnit dlouhou cestu z Frýdku Místku až do Ulcinju zajímavým historickým výkladem o zemích kterými jsme projížděli.
Také bychom chtěli poděkovat řidičům firmy Arriva Morava kteří nás bezpečně dopravovali do destinace i zpět. I když se nám na cestě zpět do ČR porouchal autobus ve Slovinsku před Rakouskou hranici tak byli skvěli a dokázali mít dost trpělivosti s důchodci.

Děkujeme za příjemnou dovolenou a těšíme se na další dovolenou s vaší CK .

S přáním hezkého dne manžele Slavíkoví


Dobrý den,
minulý týden (20.-27.9.2014) jsme absolvovali týdenní pobyt organizovaný Vaší cestovní kanceláří a to v Černé Hoře - Sutomore, hotel Korali a v rámci tohoto pobytu jsme uskutečnili i několik zájezdů (Montenegro, Skadarské jezero, Koupání na Velké pláži v Ulcijnu).
Byli jsme po všech stránkách velmi spokojení: velmi kvalitní ubytování i stravování, perfektní organizace všech akcí, výborné organizační schopnosti i vysoké odborné znalosti průvodců a delegátky.
Obzvláště bychom chtěli ocenit neobyčejně přátelské a obětavé jednání delegátky paní Marie Galíkové.
Vzhledem k pokročilému věku (je nám 82 let) to byl patrně náš poslední zájezd.
Jsme proto rádi, že na něj budeme mít velmi pěkné vzpomínky. Chceme touto cestou Vaší cestovní kanceláři poděkovat.
S pozdravem a přáním mnoha dalších neméně spokojených zákazníků.

Miroslava a Milan P.


Dobrý den, pane Kostko,
rádi bychom Vám poděkovali za možnost zúčastnit se studijní cesty do Černé Hory. Byli jsme zde poprvé a netušili jsme, jak nádherná je to země. Samozřejmě se jednotlivé destinace lépe nabízejí, pokud je člověk viděl na vlastní oči a něco o nich ví.

Obdivujeme Váš elán a energii, jakou jste věnoval všem účastníkům, ať už přijeli autobusem nebo letadlem. Pro každého jste měl vlídné slovo, milý úsměv a v klidu vyřešil jakýkoliv problém. Dokázal jste bavit celou společnost, zpíval jste, plynule přecházel z jednoho jazyka do druhého, a zároveň nás nenásilnou formou poučil o krajině a životním stylu obyvatel Černé Hory.

Vůbec nevíme, kdy jste spal, protože jste byl neustále mezi lidmi a ochotně a trpělivě jim vysvětloval jejich stále se opakující dotazy.

Myslíme si, že pan Hájek ani neví, jak zdatného a svědomitého zaměstnance ve Vás má. Uvítali bychom, kdybyste tento mail mohl panu Hájkovi přeposlat, protože najít v dnešní době pracovitého a jazykově vybaveného člověka, je zázrak, a je třeba si takových lidí, jako jste Vy, hluboce považovat.

S přáním, abyste měl na zájezdech vždy tak spokojené klienty, jako jsme byli my
CA Jana Fišerová

Dovětek: infocesta nám také ukázala, jaký kus práce za sebou dokázal zanechat pan Hájek. Nemyslí jen na sebe, ale hledá cesty, aby příjemnou zahraniční dovolenou mohli prožít i ti, kteří mají hlouběji do kapsy. Tento dovětek píši proto, abych panu Hájkovi sdělila, že má ve volbách náš hlas.


Dobrý den.
Vrátili jsme se z Černé Hory - Budvy a chtěli bychom ocenit vzornou práci delegáta p. Jana Žíly. Jsme zdravotně postižení a p. Žíla nám zajistil vhodné ubytování a pomohl nám se zavazadly. Prosili bychom Vás, abyste poděkovali p. Žílovi a jeho koleginím za vzorný přístup k nám. Děkujeme a přejeme hezký den.

Jitka a Vladimír S.
Kladno


Vážený pane řediteli,
přišla mi informace od našich klientů Gaidečkových, že jsou spokojeni na seniorském pobytu v Turecku rez.č. 919640, hotel Bone Club SVS****. Poprosila jsem Vaše pracovnice na centrále o pěkný pokoj pro ně, protože to mají jako dárek k 60. narozeninám pana Gaidečky. Všechno bylo super zajištěno, pokoj i s výhledem na moře.
Chtěla bych Vám moc poděkovat a také Vašim pracovnicím za perfektní zajištění dovolené manž. Gaidečkovým. Přeji si, aby to takto bylo vždycky. Spokojeni klienti se rádi vrácejí.

Srdečně Vás zdraví
Heda T.


Dobrý deň prajem pan riaditeľ.
Zúčastnili sme sa volejbaloveho turnaju zo Slovenska a to konkretne muži zo Svidníka a ženy z Košíc a Žiliny.Boli sme ubytovaný v hotele Zlatibor. Musím pochvaliť profesialnu prácu delegatky Evy Pajkanovičovej a animatora Jakuba.Pri vybavovaní niektorých zaležitosti vždy nám vyšla v ustretí. Prajeme Eve, Jakubovy a a celému kolektivu CK Kovotour plus veľa zdravia, šťastia a veľa spokojných zákazníkov.

S pozdravom a prianím pekného dňa tím volejbalistov


Vážený pane Hájku,
dovoluji si Vám poslat poděkování za zajištění bezproblémového průběhu léčebně ozdravného pobytu těžce tělesně postižených bývalých policistů a hasičů v nadační péči, v maďarských lázních.
Poděkování je nejenom od pana ředitele nadace, ale od všech, kteří se pobytu zúčastnili.

S pozdravem a přáním krásného dne
Hana P.


Dobrý den,
v termínu od 28. 7. do 4. 8. jsme se prostřednictvím CK Kovotour Plus, s.r.o. zúčastnili pobytového zájezdu na ostrov Kos (Marmari, hotel Blue Jay).Nechceme hodnotit služby hotelu, ve stejném hotelu jsme byli loni s jinou CK, tak jsme věděli do čeho jedeme, byli jsme spokojeni. Chtěli bychom však touto cestou vyzdvihnout práci delegáta CK pana Vojtěcha Nekvindy, který se o nás po celou dobu našeho pobytu vzorně staral, počínaje praktickými radami pro naši bezpečnost a příjemné prožití dovolené, přes podrobný popis celé destinace, tipy na výlety, průvodcovské služby na fakultativních výletech až po naše odbavení na letišti při zpáteční cestě. Schůzka s delegátem se v místě našeho pobytu konala celkem 3 x, což nebývá dle našich zkušeností u jiných CK obvyklé. Prostřednictvím různých CK cestujeme po celém světě několikrát do roka, ale tentokrát to byl z hlediska práce delegáta, opravdu nadstandard. Děkujeme.
S pozdravem a přáním hezkého dne

Magda Veverková
Pavel H.


Dobrý den pane řediteli,
Musím Vám poděkovat za dva skvěle strávené týdny ( červen a září ) v hotelu Bellevue v Ulcinji . Slíbil jsem Vám zaslat hodnocení , takže plním slib:
Ubytování – úroveń odpovídá ceně zájezdu
Stravování – plně dostačující , chutné
Pláž – prostorná , výhoda je možnost výběru mezi plážovým servisem nebo vlastním slunečníkem
Moře – perfektní s pozvolným vstupem vhodné zejména pro rodiny s dětmi a seniory
Co se týká delegátek Veroniky , Jany a Aleny – excelentní přístup ke klientům a jejich požadavkům

Takže po zkušenosti s Kovotourem za poslední dva roky se těším na Vámi doporučenou nabídku dovolené na rok 2015 – preferuji jednolůžkový pokoj , na destinaci nezáleží. Tímto si i Vás dovoluji poprosit o zaslání nabídky.

Přeji Vám hodně úspěchů a neremcavých klientů.
S pozdravem/ Best regards,
Zdeněk P.


Dobrý den,
rád bych poděkoval za krásnou dovolenou v hotelu Zlatibor. Jezdil sem několik let na Zlatnou obalu a bylo těžké rozhodování kam dál když ji koupili Rusové. Nakonec jsme zkusili Zlatibor a byl sem plně spokojen. Rád bych i pochválil práci delegátky Evy a animátora Kuby, byli perfektní. Zde jsem dal i recenzi na Invia https://hotel.invia.cz/cerna-hora/bar/zlatibor-canj/#review226891 Bylo velmi smutné vidět tu díru po restauraci na zlatné obale, ač to byl starší hotel měl své kouzlo.

S pozdravem Pavel


Dobrý den,
zúčastnili jsme se s manželem zájezdu od Vaší CK pro věkovou skupinu 55+ do Černé Hory, hotel "Zlatibor", Čanj. Zájezd se nám moc líbil a zanechal v nás nadlouho krásné zážitky a vzpomínky. Byli jsme velice spokojeni jak s ubytováním, stravou, tak i s obsluhou personálu hotelu.
Také bychom takto chtěli poděkovat pí. Evě Pajkanovičové, delegátce Vaší CK, která nás přivítala při příjezdu a pak se o nás starala, doslova 24 hodin denně. Byli jsme překvapeni její organizační schopností a znalostí místa, kde jsme pobývali. Ve všem o co jsme ji požádali, tak nám vyhověla. Také touto cestou chceme poděkovat animátorovi p. Jakubovi Šustáčkovi, který měl na každý 2 den připraven program, prováděl také masáže, kterými nám i dalším rekreantům zpříjemňoval pobyt.
Rádi na týden dovolené vzpomínáme, byl to pro nás nezapomenutelný týden.
Opět s CK Kovotour v roce 2015 pojedeme autobusem do Černé Hory, máme již reservovaný pobyt na červen-červenec.
Také nesmíme opomenout pány řidiče Slávka a Pavla, kteří nás dovezli do místa pobytu i zpět domů.Technický doprovod v autobuse dělal p. Řezníček, všem patří vřelé poděkování, za starostlivost během cesty. Přejeme všem hodně štěstí, zdraví a velkou spoustu spokojených turistů, kteří si zakoupí zájezd ve Vaší CK.

Manželé Š., Olomouc


Dobrý den,
minulý týden jsme s manželem strávili v Černé Hoře v hotelu Korali.
Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Iloně Hofrové, která nám tento zájezd doporučila a nabídla nám možnost svozu z Ostravy do Brna na letiště.
Opravdu jsme díky odletu z Brna, přestože jsme z Ostravy, strávili skoro celé dva dny na pláži navíc. Co se týká hotelu, tak musím vyzdvihnout perfektní čistotu na pokojích.
Dovolenou jsme si moc užili.

S pozdravem
Martina R.


Chceme touto cestou poděkovat naší delegátce p.Evě Pajkanovičové za vstříctnost a maximální ochotu po dobu našeho pobytu v Černé Hoře hotel Zlatibor.

Darina, Miroslav a Michal M.


Dobrý den,
zúčastnili jsme se Vámi pořádaného pobytu v Budvě s animátory Vlaďkou, Honzou a Klárkou a celý pobyt jsme si příjemně užili. Naše skupinka pěti dětí ocenila (kromě moře, zmrzliny a palačinek) hlavně pohybová a posilovací cvičení s Klárkou. Díky za hezkou dovolenou!

S pozdravem Pavel C.


Dobrý večer,
chtěla bych Vám poděkovat za týden strávený s Vaší cestovní kanceláří v Černé Hoře v Budvě. Byli jsme spokojeni s ubytováním, stravováním, mořem a hlavně s personálním zajištěním - delegát Jan Žila i animátorky Vlaďka a Klárka byli velmi příjemní, vstřícní lidé. Při dovolené s jinými cestovkami jsme nezažili takový osobní přístup - ať už se jednalo o Vlaďčinu masáž obličeje nebo o cvičení s Klárkou, zajímavou soutěž o Černé Hoře. Všem patří dík, budeme vzpomínat.

Hodně úspěšných let v cestovním ruchu přeje rodina Č.


Dobrý den.
V sobotu jsme se s manželem vrátili z úžasné dovolené v Černé Hoře. Strávili jsme ji na Budvanské rivieře ve Vily park.
Chtěli bychom touto cestou moc a moc poděkovat Honzovi Žilovi, který se o nás perfektně staral. Je to delegát s velkým D. Kdybychom ještě někdy jeli na dovolenou, tak s vaší cestovkou.

Děkujeme.
Novákovi z Kutnohorska


Dobrý den,
od 2.8.2014 do 9.8.2014 jsme se zúčastnili zájezdu, pořádaného vaší cestovní kanceláří Kovotour. Byli jsme velmi spokojení. I výlety byly překrásné.Ale zvláště chci zdůraznit, jak úžasnou delegátku jsme měli. Paní Maruška Galíková se nám vždy snažila ve všem vyhovět, dobře nám poradila a byla prostě skvělá! Tímto jí přes Vás velice děkujeme a jsme rádi, že jsme tuto skvělou a inteligentní dámu mohli poznat. I tamější personál ji respektoval a všichni jsme ji měli moc rádi. Tak doufáme, že se s ní snad ještě při příští dovolené setkáme.

S pozdravem
Jana H. a Martin O.


Dobrý den,
zúčastnili jsme se Vámi pořádaného pobytu v Budvě s animátory Vlaďkou, Honzou a Klárkou a celý pobyt jsme si příjemně užili. Naše skupinka pěti dětí ocenila (kromě moře, zmrzliny a palačinek) hlavně pohybová a posilovací cvičení s Klárkou. Díky za hezkou dovolenou!

S pozdravem Pavel C.


Dobrý den.
Chtěl bych touto cestou velmi poděkovat Vašemu delegátovi Tomáši Kudlíkovi a animátorce Vendule za skvělou organizaci pobytu na dovolené v hotelu Pantheon Hall v Messonghi na ostrově Korfu. Oba byli velmi přátelští, vstřícní a svou práci vykonávali s velkým nasazením a myslím, že i s radostí. Jsou opravdu velmi schopní.
Pobyt jsme trávili v době od 21. do 31. července a byli jsme s manželkou s touto dovolenou celkově velice spokojeni.
Prosím, postupte tuto zprávu na patřičná místa cestovní kanceláře.

S přáním mnoha spokojených klientů Vaší CK
děkuje
Jaroslav L.


Dobrý den pane Kostko,
chtěla jsem Vám zaslat poděkování za dovolenou v Černé Hoře v hotelu Korali v Sutomore letos v červnu. Paní delegátka Maruška skvělá a obětavá delegátka s výbornou znalostí místa, zvyků, lidí, výletů. Také personál hotelu byl velice příjemný a kuchař vařil naprosto skvěle.
Ještě jednou děkuji za naprosto skvělou dovolenou.

Markéta H.


Od 26.7. do 2.8. 2014 jsme strávili s Vaší cestovkou dovolenou v Černé Hoře, komplex Ada Bojana.
Pobyt byl zakoupen ve vaší pobočce ve Frýdku- Místku a slečna, či paní, která nám zájezd prodávala se nám díky naší nerozhodnosti velmi ochotně věnovala už i po své pracovní době, což nás mile překvapilo, dovolená byla naprosto úžasná jak z hlediska dopravy (svoz na letiště, letecká přeprava) tak i v místě pobytu, skvělá organizace, strava, služby, výlety, moc děkujeme a těšíme se na další dovolenou s Vaší cestovkou

Aleš G., Frýdek - Místek


Dobry den,
touto cestou Vam dekuji za skvelou dovolenou v Budve, Vila Golf.
Byla jsem nadsena touto zemi, hlavne pristupem delegatu Honzika, Klarky a Vladky a taktez vyletem do Albanie.

Moc vsem dekuji
Hana S.


Dobrý den,
nevím, zda zasíláme email na nejvhodnější adresu, ale věříme, že se dostane tam, kam má.
Dovolte nám, abychom Vám zpětně poděkovali za úžasnou dovolenou, kterou jsme strávili díky Vaší cestovní kanceláři. Dík patří nejen zaměstnancům hotelu Savojo v Černé Hoře, ale i slečně delegátce Janči a všem ostatním, kteří se o nás starali. Rozhodně máme důvod se k Vám s důvěrou obrátit při výběru další dovolené.

Přejeme pěkný zbytek prázdnin.
Veronika a David :)

https://www.recenze.cz/cerna-hora/budvanska-riviera/buljarica-21704/hotel-savojo-33026/spokojenost--14236.html


Dobrý den,
dnes jsme se s rodinou vrátili z dovolené v Černé Hoře.
Chtěl bych Vaší cestovní kanceláři opravdu upřímně poděkovat za perfektní dovolenou a servis.
Vyzdvihnout bych chtěl hlavně ochotu a snahu pomoci u Vašich delegátů - konkrétně slečny Jany a Veroniky.

Mnohokrát děkuji.
S pozdravem Jan S.


Dobrý deň,
týmto sa Vašej cestovnej kancelárii chceme poďakovať za "zapožičanie" Vášho animátora Romana / priezvisko sme bohužiaľ nezistili / na našej dovolenke v Albánsku, hotel As, Durres. Aj vďaka jeho osobitému prístupu sme dovolenku prežili tak ako sa má. Zachránil našu partiu stratenú pri návšteve mesta Durres / beznádejne hľadajúcu autobusové nástupište / a hlavne prinútil naše telá k športu, čo sa nepodarilo našim drahým polovičkám 15 rokov :-)) Vďaka takýmto ľuďom sa nemusíte obávať o spokojnosť Vašich zákazníkov a napriek tomu že sme do Albánska cestovali slovenskou cestovnou kanceláriou, budeme vrelo odporúčať Vašu agentúru našim priateľom v ČR.

S pozdravom
rodina Pastorková, Slovensko


Letos jsem se svou rodinou prožila týden v nádherné Černé Hoře v hotelu Olympic.
Černá Hora je oprávdu překrásná a díky delegátkám CK Kovotour jsme si přivezli i spoustu informací o této zemi. Verča, Jana i Alenka jsou opravdu skvělé, ochotné,milé. Pro toho kdo měl zájem pořádali večerní program, který byl plný užitečných informací a zábavy. Na jakýkoli dotaz vždy ochotně odpověděly a poradily. Chci jen tímto říct, ze CK může být pyšná na takové delegáty. Naše dcerka na paní Alenku vzpomíná denně a při odjezdu se s ní loučila jako s nejlepší kamarádkou. Předejte jim prosím tuto poklonu, protože si to opravdu zaslouží

Hodně úspěchů přeje
rodina ze Vsetína


Zdravíme pana obchodního ředitele,
právě jsme se v pořádku vrátili z týdenní dovolené od CK Invia ,ale de facto od Vaší CK. Bylo to opravdu na poslední chvíli. S manželkou jsme byli velmi spokojeni. Honza Žíla je perfektní + animátorky v Budvě to samé, jídlo velmi dobré, ubytování odpovídalo zařazení, moře + počasí báječné.Dále nemá význam se rozepisovat, tím bylo řečeno vše + viz níže. Toto jen pro Vaši informaci.

S pozdravem
Jaroslav + Míloslava B.


Vážení,
letošní dovolenou jsem strávil v Černé Hoře – Budva Vily Park ve dnech 28.6. – 5.7.2014.
Dovolte mi poděkovat touto cestou Vašemu delegátovi panu Janovi Žílovi za jeho ochotu a péči, kterou se věnuje Vašim klientům.
Pane Žílo ještě jednou velký dík a jen tak dál.

Zdraví J. a M. - Přelouč


Dobrý den,
v termínu 13.6. - 29.6. jsme se zúčastnili pobytového zájezdu v Černé Hoře - Budvě (Ville Park).
Touto cestou bychom rádi vyzdvihli práci delegáta Jana Žíly, který byl stále k dispozici, všechny problémy řešil ihned ke spokojenosti klientů. Byl vždy usměvavý, vstřícný a pozitivně naladěný.
Přejeme vám více takových zaměstnanců.

Vaši věrní klienti B.


Vážená cestovní kanceláři Kovotour plus,
před týdnem jsme se vrátili z dovolené z Černé Hory Budvy. Pro tuto dovolenou jsme si vybrali Vaši cestovní kancelář s očekáváním průměrné dovolené za příznivou cenu, ovšem hned po příletu do Černé Hory jsme byli naprosto okouzleni skvělou organizací delegátů a animátorů. Po celou dobu pobytu se o nás naprosto dokonale a maximálně profesionálně staral Váš skvělý delegát Jan Žila, kterému bychom chtěli touto cestou ještě jednou moc poděkovat. Díky jeho výbornému servisu a péčí o klienty nám byl vždy nápomocen a odpověděl na jakékoliv naše otázky. Musím konstatovat, že takových profesionálů a ještě navíc v takovém věku je opravdu málo. Je to člověk na správném místě! Přeji krásný den a hodně spokojených klientů.

S pozdravem
Nikola a Jana Ž.


Vážené vedení CK Kovotour,
dovolte mi alespoň touto cestou poděkovat Vaší delegátce sl.V. Floderové, která byla průvodcem našemu zájezdu v Ulcinj v období od 5.7 do 12.7.
V průběhu zájezdu jsem měl nemilou zdravotní indispozici, která vyžadovala lékařské ošetření. Sl. Veronika svým přístupem, ochotou a snahou pomoci i v navazujících činnostech po transportu do nemocnice usnadnila mé ženě se rychle zorientovat a efektivně jednat v době, kdy jsem byl odvezen sanitkou na ošetření. Efektivně přispěla i k řešení opravy v naší koupelně po mé indispozici. Její přístup i k ostatním byl velmi příkladný.
I ona je jedním z důvodů, proč se rádi v dalším období přidáme k některému z Vašich zájezdů.
Prosím vyřiďte sl. Floderové mé osobní poděkování a jistě najdete způsob, jak její příkladnou pomoc ocenit.
Děkuji.

Milan H.
ředitel Základní škola, Praha


Dobrý den,
absolvovali jsme s Vaší cestovní agenturou zájezd do Černé Hory letoviska Buljarice od 5.7. do 12.7., ze kterého jsme bohužel byli nuceni, kvůli zdravotním potížím, odjet dříve a to 8.7. . Tímto bychom chtěli poděkovat a vyzdvihnout kvality Vašich dvou delegátů v již zmíněném letovisku, a to Jany (příjmení neznáme) a Jana Veselého, kteří nám od počátku našich potíží velmi ochotně pomáhali a nehledě na pozdní hodiny večerní nám ochotně a s úsměvem zajistili nejbližší spoj do České Republiky. Myslíme si, že jejich ochota daleko přesahuje jejich pracovní povinnosti.

S pozdravem a díky
Kristýna V. a Lukáš T.


Vážená cestovní kanceláři Kovotour plus,
před týdnem jsme se vrátili z dovolené z Černé Hory Budvy. Pro tuto dovolenou jsme si vybrali Vaši cestovní kancelář s očekáváním průměrné dovolené za příznivou cenu, ovšem hned po příletu do Černé Hory jsme byli naprosto okouzleni skvělou organizací delegátů a animátorů. Po celou dobu pobytu se o nás naprosto dokonale a maximálně profesionálně staral Váš skvělý delegát Jan Žila, kterému bychom chtěli touto cestou ještě jednou moc poděkovat. Díky jeho výbornému servisu a péčí o klienty nám byl vždy nápomocen a odpověděl na jakékoliv naše otázky. Musím konstatovat, že takových profesionálů a ještě navíc v takovém věku je opravdu málo. Je to člověk na správném místě! Přeji krásný den a hodně spokojených klientů.

S pozdravem
Nikola a Jana Ž.


V termínu 14.6.-21.6.2014 jsme se my - 4 zachovalé důchodkyně - rekreovaly v „kovoturském“ hotelu Zlatibor v Čanji v Černé Hoře.
Počasí nám sice za celý pobyt moc nepřálo, sluníčko nám ale skvěle nahradila delegátka Eva Pajkanovičová. Jezdíme na dovolené každý rok, zatím jsme se ale nesetkaly s tak obětavou, veselou a vše zařizující zástupkyní cestovní kanceláře. Při ubytování jsme zjistily dost nedostatků, ale po nahlášení Evě bylo brzy vše odstraněno. Zrovna tak i při stravování.
A nejen to – stále vymýšlela nějaké programy, soutěže, družby s dalšími hotely, prostě zábavu i v tak bouřlivém počasí, které v těchto končinách není zase až tak obvyklé.
Se vším a všem poradila. Prostě by si zasloužila titul „Delegátka roku 2014“. Skvěle jí asistoval i brigádník Kuba (končící sportovní vysokoškolák, příjmení ale nevíme).
Ještě tedy jednou díky za hezkou dovolenou.

A.T.


Dobrý den Vážený pane řediteli,
s přítelkyní jsme se v termínu 6.-15.6. zúčastnili s Vaší CK zájezdu v destinaci Budva, hotel Park. Převažná většina účastníků tohoto zájezdu využilo dotovaný pobyt 55+, zatímco my jsme čerství absolventi vysoké školy. S přítelkyní jsme byli s pobytem velmi spokojeni. S přítelkyní jsme bohužel na zájezdu onemocněli. Načež delegáti byli ochotni udělat vše pro to, abychom se cítili lépe. Dále vymýšleli večerní zábavný program pro účastníky zájezdu.
Z těchto důvodů bychom chtěli podpořit místní delegáty Vlaďku a zejména Honzu Žilu a zároveň jim tímto ještě jednou poděkovat.

S pozdravem
P. N.


Vážený pane řediteli,
dovolte abych Vám podal krátkou zprávu o dovolené zajišťované Vaší cestovní kanceláří.S manželkou Pavlou jsme strávili velice příjemný týden v Černé Hoře na Budvanské riviéře v termínu 07. - 14.06.2014.Měli jsme krásné počasí,několikrát denně jsme plavali v moři a mohli jsme si vybrat z několika pláží.Také jsme se zúčastnili společného výletu do Boky Kotorské což byl úžasný zážitek především z pohledu přírodních scenerií. Služby poskytované personálem hotelu Park a Vašimi zaměstnanci byly velice slušné,obsluha v hotelové jídelně a restauraci byla vzorná,chválili jsme oblečení číšníků. Nejeli jsme k moři, abychom se od rána do večera cpali jídlem a trávili čas na hotelovém pokoji.Tím Vám chci naznačit, že při hodnocení úrovně ubytování je nutné přihlédnout k ceně zájezdu a té podle našeho názoru ubytování odpovídalo.Rovněž se stravováním jsme byli spokojeni a to jak s množstvím tak i s kvalitou. Na závěr prosím vyřiďte pozdravy a poděkování delegátům panu Janovi Žílovi a jeho kolegyni paní Vlaďce,starali se o nás perfektně.

V úctě
Vlastimil S. s manželkou Pavlou.


Dobrý den,
nestává se tak často, abych mohla jen chválit, proto si dovoluji poslat tento mail přímo do Vaší cestovní kanceláře, i když jej zároveň pošlu i do "recenzí". Tato delegátka si ale zaslouží, aby se o její vynikající práci vědělo všude.

S pozdravem A. T.


Dobrý den,
chtěla bych moc poděkovat za příjemnou dovolenou od 7.6.- 14.6.2014 v Černé Hoře, v hotelu Bellevue Club, Ulcinjská riviéra.
Naše rodina byla velice spokojená se stravou, pobytem, prostředím i s prací vašich delegátek a programem pro hosty.
Musím pochválit paní Alenku a její ranní cvičení.
Velký dík patří i paní Kostkové, která také připravovala večerní programy a velice dobře se o všechny starala na cestě zpět do ČR.
Tak jako vloni jsme byli s vaši cestovní kanceláří velice spokojeni.
A o paní Marušce Galíkové, se kterou jsme byli vloni v Sutomore, musím napsat, že ta je „zlatá“.

Mějte se moc krásně a přejeme mnoho příjemných klientů.
M. K.


Dobrý den Vážený pane řediteli,
s přítelkyní jsme se v termínu 6.-15.6. zúčastnili s Vaší CK zájezdu v destinaci Budva, hotel Park. Převažná většina účastníků tohoto zájezdu využilo dotovaný pobyt 55+, zatímco my jsme čerství absolventi vysoké školy. S přítelkyní jsme byli s pobytem velmi spokojeni. S přítelkyní jsme bohužel na zájezdu onemocněli. Načež delegáti byli ochotni udělat vše pro to, abychom se cítili lépe. Dále vymýšleli večerní zábavný program pro účastníky zájezdu.
Z těchto důvodů bychom chtěli podpořit místní delegáty Vlaďku a zejména Honzu Žilu a zároveň jim tímto ještě jednou poděkovat.

S pozdravem
MDDr. Petr Nevtípil a MDDr. Veronika Bebejová


Dobrý den,
Chtěla bych touto cesto poděkovat za pěknou dovolenou.Byla jsem s kamarádkou od 7.6.-14.6.2014 na rekreaci v Černé Hoře v Budvě.
Velká spokojenost s každodenní péčí delegátů p.Vlaďkou Dohnalovou a p.Honzou Žilou.Pochvala i řidičům autobusu za jízdu i občerstvení,jezdím léta s různými cestovkami,ale teplé párky jsem nikdy neměla.


Děkuji H.


Dobry den,
Vratila jsem tuto sobotu z dovolene u more v letovisku Sutomore-Cerna Hora.Pobyt byl zajisten vasi cestovni kancelari, ubytovani jsme měli v hotelu Korali. Byli jsme tam 30ti clenna parta přes Feminatour. Touto cestou bych moc rada podekovala vasi delegatce pani Marii Galikove , která se o nas velmi dobře starala a mela velky zajem o to, abychom blize poznali tuto nadhernou zemi, bud formou fakultativních vyletu anebo formou zaverecneho kvizu.V recepci hotelu (místo srazu s klienty) byla i mimo jeji urcene hodiny a tak nam davala moznost se ji zeptat kdykoliv na cokoliv.Pi Galikova ma velke znalosti o Cerne Hore, navíc ovlada mistni jazyk, ma také velmi slusne a vstricne jednani vuci klientum. Toho si ja velice vazim a preji ji nejen pevne zdravi , ale i hodne dobrych a bezproblémových klientu.Radi jsme se s ni zasmali, velice hezky nam zpestřila pobyt.
Srdecne diky

J.K.


Dobrý den pane Hájku.
V sobotu jsme se vrátili z týdenního pobytu v hotelu Korali v Sutomore v Černé Hoře. Mnohokrát děkujeme za pěknou a příjemnou dovolenou s Vaší cestovní kanceláří Kovotour plus . Bylo o nás ve všem velmi dobře postaráno, jídlo jsme si pochvalovali a čistota hotelu byla také vzorná. Velké poděkování patří paní delegátce Marii Galíkové. Paní Galíková má velmi vstřícný a pečlivý přístup ke klientům, s ní jsme se cítili bezpečně a jako doma, což bylo při cestování s dvěma šestiletými vnuky obzvlášť příjemné. Moc ji pozdravujte a přejeme jí ještě mnoho sil a zdraví do dalších let.

Pěkný pozdrav posílají rodina V.


Dobrý den,
ráda bych vám touto cestou poděkovala za krásnou dovolenou v Chorvatsku, ostrov Dugi Otok, hotel Luka, zájezd senior 55+ od 3.6.-12.6. od Kovotou plus, kterou jsme si s manželem velice užili.
Vše bylo dobře zajištěné.
Příjemná cesta autobusem, pár lidí, hodně místa, skvělý a příjemní řidiči.Perfektní přesun lodí do vesničky Luka. Hotel na krásném místě, milý a vstřícný a ochotný majitel, milý personál, dobré jídlo, skvělé a čisté moře, hezká vesnička, nádherný výlet na Kornati. Jelikož jsme byli se vším spokojeni, uvažujeme ,že zas příští rok se zas vydáme s vámi na nějaký pobyt.

Děkuji
S pozdravem
I. H.


Dobrý den pane Hájku.
Děkuji Vám za krásnou studijní cestu do Černé Hory a Albánie.
Černá Hora mě nezklamala, hotely i výlety byly super, rafty bezkonkurenční.
Bála jsem se Albánie. A právě ta mě nadchla. Výlety i ubytování mě mile překvapily.
Moc děkuji Petrovi a Marince. Starali se o nás přepečlivě po celou dobu. Jejich zásluhou byla, alespoň pro mě, tahle studijní cesta více dovolenou než prací. A tento víkend na Čeladence také nezklamal.
Čeladenka bez chyb. Ale bez Petrovy starosti o nás během školení by program nebyl to, co byl. Myslím že jsme si to všichni užili a těšíme se na příště. Ještě jednou děkuji a hezký den přeji.

A. K.


Vážený pane řediteli,
chtěla bych Vám i Vaší paní manželce co nejsrdečněji poděkovat za překrásně zorganizovanou studijní cestu do Černé Hory a Albánie. Jste velice hodný a milý člověk a jako průvodce úplně nejlepší.
Za naši cestovní agenturu TIME - Dolní Benešov tam byla Thiemlová Veronika a Jarošová Anna. Obě byly velmi nadšené organizací, programem a také Vaším přístupem, milý pane řediteli, ke všem účastníkům studijky. Program jste sestavil nádherně, hodně toho poznaly a viděly. Také svoz do Brna a zpět byl výborný.
Poznatky, získané v průběhu studijní cesty, jim nyní velice pomáhají při výběru dovolených klienty a všude to propagují.
O Černou Horu je zájem velký, ale každého odrazuje odlet z Brna. Až to bude z Ostravy, bude se to lépe nabízet a prodávat.
Věřím, vážený pane řediteli, že tak krásných studijních cest bude z Kovotouru ještě mnoho a bude nám zase umožněno se jich zúčastnit.

Jsme Vám za všechno nesmírně vděčni.
Srdečně Vás i Vaši pani manželku zdraví
H.T.


Dobrý den,
jmenuji se Libor Kohut a jsem trenérem Klubu plaveckých sportů Ostrava. Náš klub uspořádal, prostřednictvím vaší cestovní kanceláře Kovotour Plus, plavecké soustředění v Budvě v Černé Hoře. Tato akce se uskutečnila na základě Vaší osobní schůzky s p.Tomášem Závadou.

Touto cestou bych Vám chtěl poděkovat za veškeré úsilí, které jste vynaložili, abychom mohli tento plavecký kemp uspořádat. Zároveň bych chtěl pochválit poděkovat všem vaším zaměstnancům, kteří se o nás během celého pobytu velmi dobře starali, a podíleli se tak výraznou měrou na bezproblémovém průběhu tohoto soustředění. V následujících letech bychom byli velmi rádi, kdybychom mohli na tuto spolupráci navázat.

S pozdravem a úctou
L.K.


Vážená cestovní kanceláři Kovotour plus,
z celého a upřímného srdce bychom chtěli poděkovat za příjemný a i velice zajímavý, či snad i naučný pobyt na Černé Hoře. Zájezd jsme zakoupili díky vodňanské pobočce Ing. Jitky Smržové -CA. Byli jsme tam v období od 7. 6. 2013 do 16. 6. 2013 v oblasti Sutomore v komplexu Zlatna Obala. Velké dík patří i naší delegátce "Marice" a jejímu manželovi (bohužel si nepamatujeme příjmení). Cesta, ubytování, lidé, jídlo, výlety a všechno ostatní bylo moc fajn. Velmi jsme si to užili!! Již teď přemýšlíme kam s vámi pojedeme příště.

S přáním krásné adventní atmosféry
Manželé P.

Vyhledávání