Recenze Bulharsko - Novinky CS | Kovotour.cz

Kovotour plus
Volejte Call Centrum
14 001
Cena hovoru dle ceníku vašeho operátora.
Po-Pá 8.00-21.00
So-Ne 9.00-21.00

Recenze Bulharsko

bulharsko-kovotour-plus

RECENZE BULHARSKO 2017

Dobrý den,
byl jsem na dovolené v Bulharsku a chtěl bych velmi pochválit vaši animátorku Moniku, která se výborně starala jak o děti tak o dospělé. Dělám v práci kde mám pod sebou 20 lidí a vím jak je důležité pochvalit lidi které jejich práce baví .

S pozdravem David F.

Dobrý den,
chtěla bych vyjádřit maximální spokojenost se zájezdem od Vaší cestovní kanceláře - Bulharsko, Nový Nessebar, penzion Preslav, kde jsme trávili letošní dovolenou v termínu 3.7. - 10.7. 2017. Bulharsko jsem vybrala po hodně dlouhém váhání, neboť jsme dlouhá léta jezdili do Řecka, které nám též maximálně vyhovuje jak ubytováním v apartmánech, tak i stravou. Přestože jsem byla hodně překvapená počasím v Bulharsku v červenci (nebylo to takové, jako před 40 lety, ale počasí je na celé Zemi dost divné), musím konstatovat, že jsem volila to správné ubytování, a to penzion. Vybavení tohoto penzionu není na vysoké úrovni, vše ale vynahrazuje přátelská atmosféra paní domácí, která je velice ochotná, vstřícná a pokud se vyskytne jakýkoliv problém, tak se snaží vše řešit. Také jsem byla velice mile překvapena čistotou jak v penzionu, tak hlavně bulharských pláží, ale i celkově ulic Nového Nessebaru, Starého Nessebaru a Slunečného pobřeží. Před zakoupením zájezdu jsem si samozřejmě pročítala hodně recenzí na tento penzion a musím říci, že strava (polopenze) je naprosto postačující a chutná. Pokud někomu něco nevyhovovalo, stačilo se ozvat a vše se dalo vyřešit. Pokud zdraví dovolí a budu-li mít možnost příští rok někam vycestovat, budu zvažovat, zda to nebude opětovně Bulharsko a konkrétně penzion Preslav od Vaší cestovní kanceláře, kterou se snažím svými zážitky doporučovat známým.

S pozdravem Renata a Karel P., Praha.

RECENZE BULHARSKO 2015

Dobrý den,
Jen bych vám chtěl poděkovat za pěkně strávenou dovolenou s vaší cestovní kanceláří v Bulharsku, letovisko Slunečné pobřeží a určitě pochválit slečny, které jsou ubytované v hotelu Amfora. Po dobu 7 dní na dovolené jsme se jeden jediný den nedokázali nudit. Samozřejmě velkou práci odvedl tým animátorů, kteří měli každý den připravený TOP program s velice příjemnou a pěknou slečnou z ČR :) Nemohu zapomenout na delegátku, která výborně zvládá dotazy cestujících a s problémy si s přehledem dokáže poradit. Ještě jednou díky.

S pozdravem Pavel P.


Dobrý den,
V pondělí jsem se vrátil z hotelu Amfora ze Slunečného pobřeží v Bulharsku a musím Vám poděkovat. Především za vaše dvě zaměstnankyně. Obě delegátky, jak slečna Vítková, tak slečna Vondráková, byly skvělé po celý týden. Slečna Vítková se s ostatními animátory po celý týden starala o skvělý zábavný program. Byli opravdu neúnavní. Slečna Vondráková zase po celý týden podávala zajímavé informace a byli k dispozici 24/7. Ještě jednou díky, v budoucnosti nebudu váhat vyrazit opět s vaší cestovní kanceláří na dovolenou.

S pozdravem Josef Č.


Dobrý den,
byli jsme v termínu 13.-20.7. s Vaší CK v Bulharsku v hotelu Amfora a chtěla bych vám jménem celé naší rodiny poděkovat za úžasnou dovolenou a bezvadné a milé zprostředkování vaší CK. Byli jsme se vším velmi spokojeni, veškeré potřebné informace jsme vždy měli, ubytování bylo výborné, stejně tak strava a ostatní služby. Na dovolené jsme byli s dcerkou (1 rok) a měla jsem nejdřív trochu obavy, jak to zvládneme, ale díky podpoře Vaší CK jsme vše zvládli na jedničku. Jestli,že na dovolenou, tak už jedině s Vámi. Moje mamka byla loni na dovolené v Černé hoře také s Kovotourem a vše si také moc pochvalovala. Děkuji moc a ještě jednou děkuji za nádhernou dovolenou.

Žaneta B.


Vážený pane, važená paní,
minulém týdnu jsem absolvovala s vaší CK pobyt na Slunečném pobřeží - hotel Colosseo.

Chtěla bych vám alespoň touto cestou poděkovat za služby, které vašim klientům nabízíte. Hotel, strava, personál byli naprosto skvělí, letecká společnost také. Zvláště , prosím, přijměte poděkování na adresu vaší dlegátky, sl. Markéty Vondrákové, která jako nás měla na starosti. Víte, navštívila jsem v minulosti více destinací, jednala s několika zástupci CK, ale s přístupem vaší delegátky jsem se ještě nesetkala, opravdu. Milá, ochotná, dochvilná, mnohdy musela řešit opravdu blbosti věčně nespokojených lidí. Přeji vám více takových spolupracovníků!!!! a tím pádem samé spokojené turisty:-) :-)

Pěkný den. Zuzana V.


RECENZE BULHARSKO 2014

Vážení,
chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za krásnou dovolenou.
Bulharsko jsem navštívila již čtyřikrát, z toho Slunečné pobřeží podruhé a tedy mohu srovnávat.
V soutěži o nejlepší služby a vstřícnost bych Vás nominovala na vítěze. Nikde jsem se nesetkala s takovou ochotou, snahou vyhovět a udělat zákazníkovi dovolenou naprosto dokonalou. Mé díky patří celému týmu, který o nás pečoval - uklizečky, údržbář, kuchaři, číšníci, obě delegátky. Milé úsměvy, pravidelné dotazy jestli něco nepořebujeme, naprosta čistota nejen v jídelně, ale i na pokoji, v okolí bazénu, na pláži a nebývalé množství chutné stravy nám udělalo z dovolené opravdu nevšední zážitek. DĚKUJEME.

Jana, Karolína, Justýna S.


RECENZE BULHARSKO 2013

Hezký dobrý den,
nyní jsme se vrátily s švagrovou z dovolené v Bulharsku. Byly jsme ubytování v hotelu Amfora a tímto by jsme chtěly poděkovat celé společnosti Kovotour a naší skvělé delegátce Petře Lžičařové. Za příjemné vystupování a za každodenní starost o své klinty. Je to osba na svém místě. Věřím, že tohoto poděkovaní se ji dostane od více klientů.

Ještě jednou díky za skvělou dovolenou a za přístup na úrovni.

Tereza Holendová a Lenka Růžičkova


RECENZE BULHARSKO 2012

Dobrý den.
Chtěla bych Vám poděkovat za báječnou dovolenou v Nesebru - hotel Iris v září od 3.9. do 10.9.Všechno bylo naprosto dokonalé.Ještě jednou díky.

Ihnatíková Jindřiška.


Dobrý den,
vrátili jsme se 10.9.2012 z nádherné dovolené v Bulharsku, Elenite, hotel Zornitza. Byli jsme více než příjemně překvapeni luxusním hotelem, vzornou obsluhou, skvělou kuchyní. K tomu pěkná hotelová pláž a krásné bazény, Prostě super.
Poděkování p.Novosadové, která se o nás každý rok vzorně stará a tento pobyt nám doporučila. Děkujeme Kovotouru za vzorné služby a budeme se těšit na další dovolenou s Vámi.

manželé Šindlerovi Ostrava


Dobrý den,
v pondělí jsme se vrátili z dovolené v Bulharsku - Sv.Vlas, hotel Tropics, na kterou jsme letěli s Vaší CK.
Chtěla bych Vám velice poděkovat za krásnou dovolenou. Vše proběhlo v naprostém pořádku, perfektně zorganizované - počínaje příjemným pánem u přepážky Kovotour na letišti v Ostravě, včasný odlet i odjezd transferu z Burgasu na místo pobytu a i zpět na letiště. Paní delegátka Sylvia je velice vstřícná a milá profesionálka. Hotel, personál i místo pobytu nás mile překvapilo. S Vaší CK rádi poletíme na dovolenou i příští rok a vřele budeme doporučovat svým známým. Ještě jednou moc děkuji za krásné zážitky a rádi budeme vzpomínat díky Vám na letošní prázdniny.

S krásným pozdravem Vyligalová Jaroslava, Ostrava


Rádi bychom touto cestou vyjádřili poděkování a uznání delegátce vaší cestovní kanceláře paní Silvii ZELYAMOVÉ.
V termínu od 30.7. do 6.8.2012 jsme se zúčastnili zájezdu do destinace na Slunečním pobřeží, v hotelu Delfín. Od prvních kontaktů s jmenovanou delegátkou jsme s uznáním hodnotili její vystupování, vstřícnost, zodpovědnost a organizační i jazykové schopnosti.

Konkrétně nám velmi pomohla v souvislosti se zdravotním problémem, kdy zajistila lékařku a ochotně počkala, aby překládala. Druhý problém nastal, když byl vnučce odcizen OP, mobil a j. náležitosti. Přestože bylo po 23.hod., kdy jsme jí telefonovali, vše ochotně a dobře zařídila, včetně dodatečného odeslání policejního protokolu, který nám byl poštou doručen.

S takovým přístupem a ochotou jsme se ještě nesetkali a díky tomu byl náš pobyt i přes tyto nepříjemnosti pěkný. Za tento přístup jsme velice vděční a vaším prostřednictvím bychom paní Silvii rádi vyjádřili velký dík a uznání. Podobné hodnocení jistě přispívá i k dobré propagaci a prezentaci vaší cestovní kanceláře.

S pozdravem
Karel a Jarmila Fischerovi


Dobrý den,
chtěla bych Vám poděkovat za krásnou dovolenou, kterou jsme prožili v Bulharsku-Primorsku v penzionu Kovotour Plus v termínu 25.6.-2.7.2012. Byli jsme skutečně se vším spokojení, denní úklid pokojů, jednou týdně výměna ručníků a ložního prádla, moře a pláže čisté, nezklamala ani letecká společnost ČSA, kde nám kapitán ochotně sděloval, nad kterou oblastí letíme a v jaké výšce. Rádi si tuto dovolenou příští rok zopakujeme.

Hezký den
Polákovi



RECENZE BULHARSKO 2011

Dobrý den,
právě jsme se vrátili z dovolené v Bulharsku - Primorsko - penzion Mimi. Moc se nám tam líbilo. Ubytování v penzionu super. A musíme pochválit i vašeho delegáta Dančo Dančeva - velmi ochotný a příjemný. Děkujeme za hezkou dovolenou.

S pozdravem manželé Pavla a Jiří Dvořákovi z Ústí nad Labem

Dobrý den,
ve dnech od 17.08. do 24.08.2011 jsem strávil se svoji rodinnou příjemnou dovolenou z nabídky Vaší cestovní kanceláře a to konkrétně v hotelu IRIS, v městečku Ravda v Bulharsku. Musím říci, že jsme byli nadmíru spokojeni, jak s organizací, tak se službami hotelu. Vše, to co bylo popsané v nabídce bylo splněno. Dále bych chtěl touto cestou ocenit práci delegátky a animátorky, kterou vykonávaly beze zbytku a výborně slečny Veronika Abrahámová a Nikol Klimtová.

Děkujeme za krásnou dovolenou a budeme toto letovisko s hotelem IRIS a Vaši cestovní kancelář dále doporučovat.
manželé Poláčkovi

Děkujeme ck KOVOTOUR za pěknou dovolenou v Bulharsku v hotelu Grand hotel Primorsko-srdečně doporučujeme-super! Jen v katalogu není napsaný fén a trezor je grátis!To pro lepší informaci do dalšího katalogu!
Zdraví Petr a Dagmar Vaníčkovi

Chtěl bych poděkovat za perfektní servis při výběru zájezdu, jmenovitě paní Hofrové, která nám jako dosti nerozhodným zákazníkům věnovala určitě více času, než je běžné. Naše volba byla korunována výbornými službami v Hotelu Bajkal (Slunečné pobřeží, Bulharsko). Ačkoliv nám počasí první 2 dny úplně nepřálo, vše vyvážil perfektní přístup hotelového personálu a zejména výborná kuchyně. Lokalitu určitě můžeme doporučit rodinám s dětmi, které byly nadšené jak z pláže, večerní promenády, tak z výletu do historické části Nessebaru.

Ještě jednou díky,
Petr Szotkowski

Dobrý večer pane Hájku,

toto úterý jsme přiletěli z Ravdy-Nessebaru, kde jsme s celou rodinou trávili 12 nádherných dní díky Vaší cestovní kanceláři. Nebyla to naše první dovolená s Vámi, jezdíme už téměř pravidelně a touto cestou jsme Vám chtěli moc poděkovat za vše, co nám bylo nabídnuto. Veškeré služby byly naprosto v pořádku a celou dovolenou jsme si náležitě vychutnali bez problémů. Delegátka (sl. Veronika) v hotelu Iris Club, ve kterém jsme byli ubytováni také fungovala naprosto v pořádku a tudíž dovolená proběhla bez sebemenších problémů. Tímto e-mailem jsem Vám chtěla za celou naší rodinu moc a moc poděkovat. Příští rok zcela jistě využijeme opět služeb CK Kovotour. Bylo nám ctí své peníze utratit právě ve Vaší cestovní kanceláři, kde máme vždy zaručeně skvělou dovolenou. Velký dík i sl. nebo paní Krížekové, se kterou jsem řešila vše od objednání zájezdu až poslední mail ohledně instrukcí k zájezdu.

Mnohokrát děkujeme a jsme s pozdravem. Šourkovi

Dobrý den,

chtěla bych ,Vám touto cestou poděkovat za krásnou dovolenou, kterou jsem strávila s vaší CK v Bulharsku hotel Bajkal.
Dovolená neměla jedinou chybičku.Ubytování a strava skvělé , vstřícný přístup personálu i delegáta.Ještě jednou moc děkuji. 22.7.2011 spokojená rodinka Vopaleckých .

--------------------------------

Dobrý den,
píšu ohledně pochvaly na Vašeho člověka - delegáta. Na přelomu července-srpna jsem využila s partou vašich služeb a zajela si na dovolenou do Bulharska - Nessebru. Chtěla bych hrozně moc vyzdvihnout práci Vašeho delegáta v tomto místě - Ganča Gančeva, který se své úlohy zhostil opravdu skvěle. Vždy se nám dostalo veškerých informací a odpovědí nad rámec jeho povinností - kam zajít proměnit peníze, kam radši nechodit, kde se dobře najíme, kde je dobrá diskotéka a případně jaký výlet vybrat, pokud jsme byli nerozhodní. Touto formou bych mu chtěla poděkovat a byla bych velmi ráda, pokud se tento mail dostane k jeho nadřízenému a posléze k němu samému, jelikož si myslím, že opravdu odvádí skvělou práci. ještě jednou za nás všechny moc děkuji… více takových Gančů :)
Draxlerová, Dychtlová

Dovoluji si tímto poděkovat za bezva dovolenou, kterou jsem strávila s rodinou v Bulharsku s Vaší CK. Byli jsme v Primorsku od 21. 8. 2009 - 1.9.2009. Hotel GRAND HOTEL byl velmi dobrý, zejména pro děti, ke kterým byl personál více než shovívavý. Delegátka dělala, co mohla, aby vyšla vstříc. Vše skvělé.

Ještě jednou děkuji.
Manželé Kontirovi

Primorsko – Hotel Grand Hotel
Loni v létě jsme byli s CK Kovotour plus v Bulharsku a letos se tam chystáme také. Naše zkušenosti jsou s touto CK výborné. Byli jsme s nimi již 4x a nikdy nenastaly žádné problémy. Komunikace s jejich pracovníky je na velice dobré úrovni, vždy jsou ochotni poskytnout jakékoli konkrétní informace k danému hotelu. Jsem náročný klient a s nimi si nemůžu na nic ztěžovat. Primorsko jsme si vybrali podruhé kvůli jeho rozmanité podobě. Můžeme si zde vybrat ze široké škály atrakcí pro děti a mnoha restaurací a zábavy pro rodiče.
Karel Beránek, Bílý Potok

Penzion KOVOTOUR PLUS, Primorsko
Děkujeme za super dovolenou v Bulharsku! Byli jsme v srpnu v penzionu Kovotour Plus a byli jsme spokojeni! Ubytování čisté, bez problémů, večer jsme chodili na večeře do restaurací, kde měli vše v češtině a za české ceny! Let byl krásný a delegát příjemný. Přeji Vám mnoho úspěchů a spoustu spokojených zákazníků, jako jsme my. Jitka Lodrová, Týnec n. Vltavou.

Penzion Kovotour plus
Hezká dovolená v útulném penziónku, který byl blízko centra městečka Primorsko. Líbilo se ubytování a hlavně levné stravování v okolních restauracích a tavernách. Na pláž to bylo kousek asi jen 200 m, byla upravená a moře čisté. Byla jsem nadmíru spokojená a za rok mám jasno. Opět Bulharsko, penzion Kovotour plus. P. S. děkuji za katalog, který jsem od Vás obdržela poštou, moc mě to potěšilo, že na mne, jako stálého klienta myslíte. Pozdrav a úspěch přeje Šárka Davidová, Ořechov

Hotel Grand Hotel
Děkuji Vám za hezkou dovolenou v Bulharsku, pobytovém místu Primorsko. Letěla jsme s Vámi z Ostravy a let i následující transfer byl bezproblémový a rychlý. Ubytování v hotelu bylo v klimatizovaném pokoji, který byl hezký a prostorný, skvělé jídlo.Hlavně pláž byla jen kousek od hotelu a to mi vyhovovalo. Krásná písečná pláž jako stvořená pro dovolenou. Bulharsko je stálé krásné, možná krásnější než kdy jindy. Ceny nízké, ale kvalita služeb je výborná. Byla jsem maximálně spokojená.
Michala Juřenová

Dobrý den,
chtěla bych Vaší cestovní kanceláři poděkovat za opravdu příjemně strávenou dovolenou! Dovolenou jsme strávily v Bulharsku, letovisko Primorsko, penzion Plus. Byly jsme nadmíru spokojeni s celým pobytem, zejména pak se službami delegáta, který byl všem neustále k dispozici, ochotný řešit jakýkoli problém. Takových lidí by mělo být více! Příští rok máme pro výběr dovolené jasno.
Dana Žváčková

Dovoluji si tímto poděkovat za bezva dovolenou, kterou jsem strávila s rodinou Bulharsku s Vaší CK. Byli jsme v Primorsku od 21.8.2009 -1.9.2009. Hotel GRAND byl velmi dobrý, zejména pro děti, ke kterým byl personál více než shovívavý.Delegátka dělala co mohla, aby vyšla vstříc. Zejména díky za zorganizování téměř nemožného návratu do ČR. Byť cesta trval 12 hodn, večer jsme byli doma. Na letišti v Burgasu se podařilo nemožné, celou část z Prahy do letadla, které letělo do Ostravy, naložit. Jak jsem později zjistila, toto štěstí jsme měli asi jen my, díky již asi noční akcím vaší CK. Aubus v ČR již lepší být nemohl, včetně řidičů, kteří chápali situaci a zastavili, kde bylo třeba. Ještě jednou děkuji.
manželé Kontirovi


Dobrý den,chtěli bychom touto cestou velice poděkovat Vaší C. K. Za nejkrásnější dovolenou kterou jsme kdy prožili. Mimo jiné bychom chtěli mockrát poděkovat delegátovi panu Mamčolovi z hotelu Green park ve městě Kiten,za jeho péči a starostlivost o klienty.A největší poděkování si bez pochyb zasluhuje pan Michal Renda z Vašeho obchodního oddělení se sídlem v Ostravě za serioznost,ochotu a perfektní pomoc při výběru dovolené. S pozdravem manželé Kontirovi.
Daniela Krupková


Dobrý den, zasílám Vám vyplněnou anketu o dovolené v Bulharsku. Za dovolenou v Bulharsku - Kitenu v hotelu Kiten Palace Vám musím poděkovat, byla opravdu nádherná. Jsem ráda, že jsem si pro letošní prázdniny vybrala právě toto místo, protože Bulharsko byl můj sen a musím říct, že se perfektně splnil. Nádherný hotel, hotelový bazén, ochotný delegát Nikolaj, krásné moře a hlavně milí lidé. Také mě mile překvapilo, že i když na námi vybraný výlet do Nessebaru nás jelo pouze 25 (poláci a češi), tak jsme měli 2 delegáty našeho Nikolaje, který vyprávěl v češtině a pro poláky zase delegátka mluvící polsky. Opravdu tuto dovolenou jedině chválím. Děkuji a zdravím CK Kovotour plus. Daniela Krupková
Manželé Kubovi, Bohumín.


Vážená paní ředitelko !
Touto cestou chceme poděkovat vaší společnosti za perfektní služby, které zajišťujete. Více než 20 roků jezdíme na letní pobyty do zahraničí a poslední 3 roky jsme byli jen s Kovotourem, takže můžeme porovnávat - s vámi to bylo vždy perfektní a bez problémů. Prosím poděkujte paní Starečkové za vyřízení cest a také vašim delegátům v Bulharsku ( Kiten - hotel Kamenec ) Girgině Petkové a Gančovi Gančevovi. Právě jsme se vrátili z Bulharska. Příští dovolenou - jen s Kovotourem ! Manželé Kubovi, Bohumín.
Radmila a Miroslav Švecovi


Vážení, touto cestou Vám všem chceme poděkovat za krásnou dovolenou.U Vaší cestovní kanceláře jsme si zakoupili zájezd do Bulharska na Slunečném pobřeží. Bylo to pro nás nádherných 11 dní. Neměli jsme jednu jedinou připomínku, spíše naopak.Cesta letadlem, ubytování, strava vše bylo na 1. Hlavně by jsme chtěli poděkovat delegátovi p.Gančevovi. Uměl perfektně česky byl milý, příjemný vše nám vysvětlil. Je to člověk na svém místě. Všem svým přátelům jsem dala na Vás kontakt s doporučením „ SUPER, NÁDHERNÁ DOVOLENÁ“. S manželem Vám přejeme hodně zdraví, štěstí a stále více spokojených klientů. Váš dotazník byl hodnotila celkově 1 podtržená. Příští rok s Vámi pojedeme určitě znovu. Zkusíme jinou destinaci. Čerství důchodci Roháčovi z Liberce


Hotel DIAMOND – Slunečné pobřeží
V Bulharsku jsme byli naposledy před 11 lety a to, že jsme letos letěli znovu, bylo víc než dobré rozhodnutí. Když se spojí Vaše levné ceny za zájezd, plus levné ceny za kvalitní služby a zboží v Bulharsku, nemůže Vám vyjít nic, než skvělá dovolená, kterou si užíváte všemi doušky a dopřáváte si nač si vzpomenete. Jen jeden den nám pršelo, ale i to mělo své pozitivum, neboť déšť krásně pročistil vzduch. Opravdu bezchybná dovolená.
Jana Malá, Přelouč


Kiten – Hotel Onyx
Krásný hotel vhodný pro rodiny s dětmi. Strávili jsme zde 14dnů plných zážitků na pláži a v okolí hotelu. Ubytování bylo útulné, čisté, pravidelně uklízeno. Pro děti je zde dobrý, pozvolný přístup do moře. Bazen u hotelu má velké brouzdaliště, kde se také děti vydovádí.
Jiří Žižka, Otrokovice



Primorsko – Hotel Spektar Palace
Loni v létě jsme byli s ck Kovotour plus v Bulharsku a letos se tam chystáme také. Naše zkušenosti jsou s touto ck výborné. Byli jsme s nimi již 4x a nikdy nenastaly žádné problémy. Komunikace s jejich pracovníky je na velice dobré úrovni, vždy jsou ochotni poskytnout jakékoli konkrétní informace k danému hotelu. Jsem náročný klient a s nimi si nemůžu na nic ztěžovat. Primorsko jsme si vybrali podruhé kvůli jeho rozmanité podobě. Můžeme si zde vybrat ze široké škály atrakcí pro děti a mnoha restaurací a zábavy pro rodiče.
Karel Beránek, Bílý Potok


Slunečné pobřeží – Hotel Condor
Tak přesně takto jsme si představovali dokonalou dovolenou. Příjemný hotel, kousek od moře a pěkné pláže a výborné švédské stoly… Děkujeme a příště jedem zase a jedině s Vámi, protože kdo jednou zkusí, ten pořád musí :)
Anna a Jaroslav Poledníkovi, Příbram


Penzion KOVOTOUR PLUS, Primorsko
Děkujeme za super dovolenou v Bulharsku! Byli jsme v srpnu v penzionu Kovotour Plus a byli jsme spokojeni! Ubytování čisté, bez problémů, večer jsme chodili na večeře do restaurací, kde měli vše v češtině a za české ceny! Let byl krásný a delegát příjemný. Přeji Vám mnoho úspěchů a spoustu spokojených zákazníků jako jsme my. Jitka Lodrová, Týnec n. Vltavou.


Hotel DIAMOND, Slunečné Pobřeží
Dobrý den paní Starečková, ráda bych Vám i celému týmu CK Kovotour Plus poděkovala za pěknou dovolenou na Slunečném Pobřeží v hotelu Diamond. Nejen, že jste mi dobře poradila a vyřídila všechny formality ve velmi krátké době, ale také veškerá organizace zájezdu byla pečlivá, delegát byl šikovný, centrum Slunečného pobřeží za rohem a ten relax na pláži! Ještě jednou moc děkuji a ráda se Vám příští léto znovu ozvu.
Renata Králová, Znojmo


Hotel KAMENEC, Kiten
Dobrý den do CK Kovotour Plus! Dovolte mi, abych Vám napsala pochvalnou recenzi na naši dovolenou v hotelu Kamenec. Komfortní hotel, pláž je přímo u hotelu, strava byla pestrá a chutná, delegát velmi ochotný a sympatický (zdravíme Ganču ;) ) a výlet do Istambulu byl nezapomenutelný! Vřele doporučuji!
Barbrora a Břetislav Rolánkovi, Tábor


GREEN PARK, Kiten
Velmi mne zaujala Vaše nabídka na hotel Green Park za velmi dobrou cenu! Musím opravdu říci, že jsem nadmíru spokojena a budu velmi ráda, abychom se s manželem do Bulharska vydali i příští rok s Vámi. Organizace zájezdu, ubytování, moře, počasí i delegát – vše bylo v pořádku! Zdravíme celý Kovotour!
Jan Knajbl s rodinou


Hotel Diamond
Krásný hotel, s velmi příjemným personálem. Velice pozorný a vstřícný delegát, který je v hotelu každý den přítomen a osobně se hostů ptá, zda jsou se vším spokojeni a nic jim nechybí. Kolem hotelu jsou restaurace v různých stylech a ceny jsou velice příznivé, takže není problém si dát co chcete. Pláže nejsou přeplněné a k mému úžasu i čisté. Dovolenou s Kovotourem můžu jedině doporučit.
Koubkovi


Kiten
Dobrý den, bydleli jsme v hotelu Kiten Palace, doporučujeme rodinám s malými dětmi, hotel má vlastní bazén což je velká výhoda, písečná pláž kousek od hotelu a příznivé ceny pro nás.
Manželé Macurovi, Frýdek Místek


Hotel Onyx
Dali jsme na doporučení a radu paní Návratové z CK Kovotour plus a zkusili dovolenou v Bulharsku v letovisku Kiten. Byli jsme příjemně překvapeni ubytováním a službami, i přístupem delegátů. Letos to s Vámi opět zkusíme, ale do jiné destinace. Děkujeme.
Jan Hurgaš


Hotel Kiten Place
S pobytem v tomto hotelu jsme byli velmi spokojeni. Všude čisto, přístup k pláži byl asi cca 150m. Bazén byl přiměřeně velký, ale pokud jedete k moři, tak ho stejně moc nevyužijete, protože moře je čisté a příjemně teplé. Lehátka i slunečníky byly u bazénu zadarmo. Jídlo bylo úplně na 1, normální strava formou švédských stolů. Ceny velmi, velmi příjemné. Spousta možností večerní zábavy. Vřele všem doporučuji!
Leona Kopečková


Hotel Kamenec
Krásná, odpočinková a zároveň i zábavná dovolená! Kiten je malé městečko s mnoha obchůdky, restauracemi a bary, tzn., že na nudu opravdu nenarazíte. Všechno opravdu moc levné a na korunu (tedy leva) není třeba se koukat.. :-) Naprostá byla moje spokojenost s ubytováním v hotelu! Nový 4 hvězdičkový hotel, všechno čisté, upravené, moderní s klimatizací (a ta je opravdu v parném létě kolikrát k nezaplacení!). Denní úklid, denní výměna ručníků. A dokonce i mýdel a šamponů. Dvoulůžkový pokoj celkem prostorný. A pokud bych měla rodinu, tak i vyžití pro děti v tomto hotelu je super. A v neposlední řadě musím pochválit i našeho delegáta, který pracoval na 100%. Doporučuji všem!
Šárka Davidová, Ořechov


Penzion Kovotour plus
Hezká dovolená v útulném penzionku, který byl blízko centra městečka Primorsko. Líbilo se ubytování a hlavně levné stravování v okolních restauracích a tavernách. Na pláž to bylo kousek asi jen 200 m, byla upravená a moře čisté. Byla jsem nadmíru spokojená a za rok mám jasno. Opět Bulharsko, penzion Kovotour plus. P.S. děkuji za katalog, který jsem od Vás obdržela poštou, moc mě to potěšilo, že na mne, jako stálého klienta myslíte. Pozdrav a úspěch přeje Šárka Davidová, Ořechov
Lucie Hvozdíková, Rajhrad


Hotel Spectar Palace
Děkuji Vám za hezkou dovolenou v Bulharsku, pobytovém místu Primorsko. Letěla jsme s Váma z Ostravy a let i následující transfer byl bezproblémový a rychlý. Ubytování v hotelu bylo v klimatizovaném pokoji, který byl hezký a prostorný. Hlavně pláž byla jen kousek od hotelu a to mi vyhovovalo. Krásná písečná pláž mě zvlášť potěšila. Bulharsko je stálé krásné, možná krásnější než kdy jindy. Ceny nízké, ale kvalita služeb je výborná. Byla jsem maximálně spokojená.
Michala Juřenová


Dobrý den,
píšu ohledně pochvaly na Vašeho člověka - delegáta. Na přelomu července-srpna jsem využila s partou vašich služeb a zajela si na dovolenou do Bulharska - Nessebru. Chtěla bych hrozně moc vyzdvihnout práci Vašeho delegáta v tomto místě - Ganča Gančeva, který se své úlohy zhostil opravdu skvěle. Každý den nám byl k dispozici hodinu v místím baru, kde jsme si s ním mohli sednout a „pokecat“, navíc v češtině :), případně si objednat výlet. Vždy se nám dostalo veškerých informací a odpovědí nad rámec jeho povinností - kam zajít proměnit peníze, kam radši nechodit, kde se dobře najíme, kde je dobrá diskotéka a případně jaký výlet vybrat, pokud jsme byli nerozhodní. Touto formou bych mu chtěla poděkovat a byla bych velmi ráda, pokud se tento mejl dostane k jeho nadřízenému a posléze k němu samému, jelikož si myslím, že opravdu odvádí skvělou práci. ještě jednou za nás všechny moc děkuji... více takových Gančů :)
Draxlerová, Dychtlová


Dobrý den,
chtěly jsme vaší cestovní kanceláři poděkovat za opravdu příjemně strávenou dovolenou! Dovolenou jsme stávily v Bulharsku, letovisko Primorsko, penzion Plus. Byly jsme nadmíru spokojeni s celým pobytem, zejména pak se službami delegáta p. Alexandra Milkova, který byl všem neustále k dispozici, ochotný řešit jakýkoli problém. Takových lidí by mělo být více! Příští rok máme pro výběr dovolené jasno.
Dana Žváčková


Dobrý den,
zasílám vyplněný anketní lístek a tímto i děkuji za báječnou dovolenou v Bulharsku. Nikdy jsme v této destinaci nebyli a rozhodně jsme se nezklamali. V neposlední řadě musím pochválit i Vašeho provizního prodejce - Last minute centrum v Brně- nebyla to první dovolená přes tuto kancelář a vždy nám poskytují perfektní informace i rady. Moc děkuji za skvělou dovolenou a doufám, že se mi brzy podaří se znovu s Vámi někam podívat.
Daniela Krupková


Dobrý den,
Dobrý den, zasílám Vám vyplněnou anketu o dovolené v Bulharsku. Za dovolenou v Bulharsku - Kitenu v hotelu Kiten Palace Vám musím poděkovat, byla opravdu nádherná. Jsem ráda, že jsem si pro letošní prázdniny vybrala právě toto místo, protože Bulharsko byl můj sen a musím říct, že se perfektně splnil. Nádherný hotel, hotelový bazén, ochotný delegát Nikolaj, krásné moře a hlavně milí lidé. Také mě mile překvapilo, že i když na námi vybraný výlet do Nessebaru nás jelo pouze 25 (poláci a češi), tak jsme měli 2 delegáty našeho Nikolaje, který vyprávěl v češtině a pro poláky zase delegátka mluvící polsky. Opravdu tuto dovolenou jedině chválím.

Vyhledávání